USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Євген Червоненко показував майстер-клас біля Луцька. ФОТО

17 Жовтня 2010 11:09
Майстер-класи з автогонок з участю президента Федерації автоспрорту України Євгена Червоненка пройшли 15 жовтня біля Луцька – на території автодрому в селі Дачне Ківерцівського району.

Як розповіли організатори майстер-класів, цього дня провели тренування місцевих спортсменів перед проведенням Гран-прі Луцька. За словами президента Федерації автоспорту України Євгена Червоненка, якщо вдасться домовитись із місцевою владою та телеканалом 1+1, то вже 30 жовтня на автодромі у селі Дачне відбудуться автозмагання, - повідомив ВІП.

Планують запросити спортсменів не лише із міст України, а й із-за кордону. І автомобілі будуть вищого класу, аніж ті, які привезли для проведення майстер-класу.

«Автомобілі будуть за 200-300 тисяч доларів і їздитимуть вони вдвічі швидше», - зауважив Червоненко.

На майстер-клас до Дачного прибули спортсмени із Луцька та Рівного. Спочатку їх «покатав» абсолютний чемпіон України з ралі, заслужений майстер спорту Олександр Салюк, потім вони вже показували на треку свої вміння. Відомі автогонщики робили їм зауваження та давали поради.



Довідково:

Євген Червоненко народився у 1959 році у Дніпропетровську. Український політик. Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації. Єврей за національністю.
З 1997 по 2000 рік займав пост президента (власник) концерну «Орлан», що займається виробництвом безалкогольних напоїв і вантажними перевезеннями.

У 1998 році став радником президента Кучми. З 2002 – віце-президент Євразійського єврейського конгресу і народний депутат України. Під час виборів Червоненко очолив охорону Ющенка. Один із спонсорів і скарбник виборчої кампанії.

З лютого по вересень 2005 - міністр транспорту і зв'язку України в уряді Юлії Тимошенко.


З грудня 2005 по грудень 2007 - голова Запорізької ОДА. 24 грудня 2007 звільнений з цієї посади, і того ж дня призначений головою Національного агентства з питань підготовки та проведення Євро-2012. Стрілець і автогонщик, майстер спорту, призер чемпіонатів Європи і СРСР. Президент ФАУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 17 Жовтня 2010 15:27
А как он ездил по зимней дороге на Буковель, за рулем фольксвагена Транспортера ,после 250 коньячка!!!!!
Ір Показати IP 17 Жовтня 2010 22:33
А потім в Кораблику щей співав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus