USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Інгулець» - «Волинь»: напередодні матчу

21 Серпня 2015 08:59
На поєдинок 1/16 фіналу Кубка України проти «Інгульця» луцька «Волинь» виїхала увечері 20 серпня. Напередодні, у середу «Волинь» зіграла тренувальний матч із чемпіоном Волині ЛСТМ-534 й легко виграла в опонента. Про це інформують у прес-службі луцького клубу.

Під час кубкового вояжу лучани мешкатимуть в Олександрії, це за 40 кілометрів від селища Петрове, у якому лучанам у суботу 22 серпня грати кубковий матч. «Волинь» повезла на Кіровоградщину найсильніший склад, відсутні тільки травмовані гравці – Польовий, Гуменюк та Козьбан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за матч з луцькою "Волинню" суперникам обіцяють чотирикратні преміальні.Про це заявив президент ФК "Інгулець" Олександр Поворознюк.

«Інгулець» - один із наймолодших професійних клубів країни. Його засновано у 2013 році під назвою «АФ-П’ятихатська». У першому ж сезоні команда стала срібним призером чемпіонату Кіровоградської області.

Торік власник і президент клубу Олександр Поворознюк закінчив будівництво стадіону в селищі Петрове, а також будівництво двох штучних полів в селі Володимирівка, де розташований головний офіс клубу.

Спонсор клубу, ТОВ «Агрофірми-П’ятихатська», входить в топ-п’ятірку найбільших аграрних підприємств Кіровоградської області. Цього року клуб змінив назву з «АФ-П’ятихатська» на «Інгулець».

Незважаючи на «юність» «Інгульця» він вже наробив галасу на місцевому та загальнодержавному рівнях. У 2014 році команда виграла Кубок України серед аматорів, а також стала срібним призером чемпіонату України серед аматорів.

У 2015 році команда заявилася на другу лігу. Новачок-«Інгулець» дуже успішно тут стартував: на старті виграно усі чотири матчі з різницею забитих-пропущених голів 9:2. Пройшов далі клуб і в Кубку України. На стадії 1/32 обіграно сильну львівську «Демню».

Домашня арена «Інгульця» з літа минулого року базується у Петрове і має таку ж назву – «Інгулець». Вміщує 1720 глядачів і, згідно з попередньою інформацією, на матч очікується аншлаг. Адміністрація клубу на матчі другої ліги забезпечує прибуття вболівальників автобусами з прилеглих районів, а також із Жовтих Вод, які за 25 кілометрів від Петрове.

Отже, чекаємо 22 серпня, початок матчу - 17.00.

Обслуговуватиме поєдинок Олександр Павлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus