USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гравці «Волині» - про матч з «Іллічівцем»

28 Липня 2014 07:00
Гравці луцької «Волині» прокоментували гру з «Іллічівцем» для прес-служби луцького футбольного клубу. Нагадаємо, 26 липня, відбувся матч Прем'єр-ліги між «Волинню» (Луцьк) та «Іллічівцем» (Маріуполь). Грали у Луцьку на стадіоні "Авангард".

Матч закінчився поразкою волинян з рахунком 1:2.

ЕРІК БІКФАЛВІ

Румунський півзахисник «Волині», автор першого голу лучан, Ерік Бікфалві прокоментував клубній прес-службі перипетії гри із «Іллічівцем».

- Вважаю, що сьогодні обидві команди видали сильну гру, хоч і не дуже видовищну, але напружену. Приємно, коли і ти забиваєш гол, і твоя команда здобуває три очка, - розповідає Бікфалві. - Це дуже важливо на початку чемпіонату впевнено розпочати, адже минулі роки наша команда хоч грала добре в перших матчах, але не вигравала в них.

- Віталій Кварцяний сказав після матчу, що вірив у тебе до останнього і чекав дива. Ти мав розмову з тренером напередодні гри?

- Так, я йому дякую за довіру. Я розумію, що ще не готовий фізично на сто відсотків, необхідно один-два тижні для повернення до хороших кондицій.

- Як ти підтримував форму влітку?

- Я займався з персональним тренером в Румунії, тепер включився в командну роботу. Взагалі в мене ще рік діє контракт з «Волинню», тому я залишаюсь з клубом і намагаюсь максимально ефективно допомогти команді.

- Знаю, що в твоєму особистому житті цього літа відбулися зміни…

- Так, я одружився зі своєю дівчиною Аліною і дуже скоро ми чекаємо на народження сина.

ОЛЕКСАНДР КОБАХІДЗЕ

Коментар гри «Іллічівець» - «Волинь» від півзахисника «хрестоносців» Олександра Кобахідзе:

- Перші враження від «Волині» дуже яскраві, - розповідає Олександр. - Виграли важкий перший матч. Дуже важкий, бо до кінця програвали. В кінці добре використали стандарти, тому заслужено виграли.

- Встигли зігратися із партнерами?

- Перший матч ще не може дати відповідь на ваше питання, адже в нас дуже багато нових гравців. Хлопці деякі під’їхали тільки напередодні матчу.

Впевнений, що з кожною новою грою у нас більше вдаватиметься колективна гра і в загальному «Волинь» краще виглядатиме.

- Спочатку здалося, що це ви забили гол…

- Так відразу не скажеш. Але чесно: немає різниці хто забив, головне, що вирвали перемогу.

- Було враження, що увесь матч розхитували оборону, але таки дотиснули. Ви були впевнені, що зробите це?

- У них дуже хороший захист, але ми не могли не йти в атаку за підтримки наших вболівальників. Тому атакували до кінця.

- Команди знали одна про одну практично все, адже зовсім нещодавно грали два спаринги на зборах…

- Розумієте, спаринги – це зовсім інша відповідальність, рівень напруги. В офіційному матчі заробляються очки. А за умов нинішньої конкуренції в чемпіонаті кожне очко – на вагу золота.

ІВІЦА ЖУНІЧ

Коментар матчу «Іллічівець» - «Волинь» від хорватського центрбека «хрестоносців» Івіци Жуніча:

- Враження від українського чемпіонату найкращі, - розповідає хорватський захисник. - Коли я переходив сюди із польської екстра-ліги, то очікував, що боротьби у вас буде набагато більше. Власне, я й готувався до цього. Перший матч підтвердив мої передчуття. Надзвичайно потужні футболісти, багато єдиноборств. Але мені до вподоби така гра.

- Івіца, ти новачок у команді, розкажи про те, як опинився у «Волині»?

- Я починав у Боснії та Герцоговині, згодои переїхав до Австрії, де провів чотири роки. Там виступав в тому числі за віденську «Аустрію». Далі був ГКС «Тихи» і польський футбол. Вже звідти я більше почав цікавитися українським футболом і за першої нагоди вирішив продовжити кар’єру саме у вашій державі.

- Яких українських нападників ти знаєш найкраще?

- З напастніков (Івіца добре спілкується польською мовою – fcvolyn.net) знаю найкраще Шевченка та Реброва. Ребров, наскільки відомо, очолює нині ваше «Динамо», тому буде приємно зіграти проти його команди. Ще відомий мені Тимощук.

- Він починав у «Волині», сам з Луцька…

- О! Не знав цього. Приємно, він дуже авторитетний гравець у Європі.

- В який спосіб плануєш з найкращого боку виявити себе в нашому чемпіонаті?

- Ще на зборах з командою у Хорватії я зрозумів, що хоче від мене тренер, який стиль гри «Волині». Тому в Україні знаю, як проявити свої найкращі здібності. Наразі маю тільки найкращі враження і дуже прагну надійної гри у «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus