USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Карпати» і «Волинь» за складом сильніші за «Говерлу», - експерти

7 Травня 2013 10:27
Аби більш детально розібрати головні моменти минулого туру видання Галичина Спортивна звернулось до відомого футбольного експерта екс-наставника «Таврії» Олега Федорчука.

«У матчі «Говерли» і «Карпат» ми побачили два різні тайми. Якщо в першій половині львів'яни домінували на полі, створювали гострі моменти, то після перерви їх було просто не впізнати. Я не знаю, що там відбувається всередині команди, але «Карпати» дуже безвольно віддали перемогу головному конкуренту у боротьбі за виживання. Що стосується шансів «Говерли», то тут, звичайно, інтрига буде зберігатися, напевно, до останнього туру. До того ж, у цій гонці за порятунок не тільки ужрогодци і львів'яни, а й луцька «Волинь», якій ще належить візит до столиці Закарпаття. Так що чекаємо безкомпромісної боротьби внизу турнірної таблиці!», - зауважив експерт.

«Якщо бути об'єктивним, то за складом «Говерла» зараз знаходиться на своєму місці в турнірній таблиці. Це якщо відкинути всі мої симпатії до Олександра Севідова, з яким ми не раз перетиналися, і бути абсолютно об'єктивним. Думаю, велика заслуга саме тренера, що з таким підбором виконавців команда ще продовжує боротися за збереження прописки в еліті.

Все-таки і «Карпати», і «Волинь» за складом будуть сильніше. Тому фактор головного тренера, який може налаштувати команду на бій, тут грає важливу роль. До того ж, у «Говерлі» багато українців, той же Макаренко, Трухін, Щедраков, Бабенко, які розуміють різницю між Прем'єр-лігою та Першою лігою, на відміну від іноземців. Саме цей наш український кістяк дозволяє ужгородцям вести таку боротьбу.
Правда, боротьба ця обіцяє бути дуже складною, адже потрібно вигравати, як мінімум, два матчі з трьох, що залишилися. При цьому ще й сподіватися, що конкуренти будуть втрачати очки», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus