USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто «візьметься» за спорт на Волині: кадрові слухання

27 Травня 2015 15:05
Чотири претенденти є на посаду керівника відділу з питань фізичної культури та спорту. Окремі з них мають лобі влади, а інші замовчують про минуле.

Про це йшлося під час засідання тимчасової комісії з кадрових питань громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації сьогодні, 27 травня, в приміщенні обласної ради.

Зауважимо, що на посаду претендують:

Дмитришин Ігор Ярославович, 1971 року народження, заступник начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Дикий Олег Юрійович, 1977 року народження, методист фізичної культури відділу виховної роботи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Булковський Андрій Зигмундович, 1972 року народження, заступник директора Ківерцівської ДЮСШ.

Галан-Влащук Віктор Йосипович, 1987 року народження, заступник директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Перед початком представлення себе та обговорення претендентів, представник комісії з питань гуманітарної політики Михайло Савчак запропонував без обговорення рекомендувати Галан-Влащука. Він мотивував це тим, що торік, 9-го жовтня вже відбулися кадрові слухання й тоді більшість підтримала саме цю кандидатуру.

«У нас вже було обговорення. Так, тоді ми говорили про кандидата на посаду управління, зараз відбулася реорганізація і тепер ми пропонуємо персону на посаду відділу, але це правонаступник попередньої структури», - наголосив Савчак.
Втім, більшість таки вирішила провести слухання.

ВИСТУПИ ПРЕТЕНДЕНТІВ

«Галузь потребує реформ. Також нам потрібна інвентаризація, щоб знати, що ми маємо: які штати, бази, наповненість груп. Нам потрібно знати, над чим далі працювати та як чітко управляти цією системою. Ми ставимо собі завдання - виховати з шестирічної дитини учасника олімпійських змагань», - розповів Ігор Дмитришин.
«У своїй роботі я вбачаю проведення обласних, районних змагань, створення сприятливих умов для проведення дозвілля в області, зміцнення матеріально-технічної бази. Також нам потрібно матеріальне стимулювання педагогів та фахівців. Моя діяльність буде базуватися на консультуванні та врахуванні думок усіх фахівців краю», - виступив Олег Дикий.
«Я бачу в своїй роботі у цьому відділі такі напрямки: організаційно-практичне забезпечення, зміцнення матеріально-технічної бази, контроль та вивчання стану справ підвідомчих структур. Ще один важливий крок у роботі, який планую реалізувати,– навчання кадрів», - сказав про своє бачення роботи відділу Андрій Булковський.
«Я вбачаю свою роботу, як справу якісного менеджменту. Хочу цю сферу реформувати та вивести її на новий рівень. Ми створимо прозорий підхід до розподілення фінансових ресурсів. Також децентралізуємо роботу нового відділу, аби розвивати спортивні федерації, товариства та клуби. Одним із завдань буду ставити перед собою – розвиток спортивної інфраструктури в селі. Я - автор більше десятка наукових статей про розвиток спорту, також підготував й реалізував чимало проектів, які запозичені на всеукраїнському рівні», - розповів Віктор Галан-Влащук.
Цікавою персоною у цьому списку є Дмитришин. Він висувається на посаду із заступника начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації. Втім, як інформував сам же посадовець, з 12-го травня він розпорядженням голови ОДА призначений на посаду виконувача обов’язків відділу з питань фізичної культури та спорту.

Варто зауважити й те, що коли претендент розповідав про себе, то не сказав про те, що розпочав свою трудову діяльність як фельдшер із 1990-го року, потім був менеджером приватної фірми. Стрімкий кар’єрний ріст відбувся у 2006-му році, коли Ігоря Дмитришина призначили на посаду заступника начальника управління у справах молоді та спорту ОДА. Перед цим він був менеджером приватної виробничо-комерційної фірми «Укрбізнес» в Луцьку.

Коли ці факти з біографії почали зачитувати, то Дмитришин посміхався, а потім запевнив, що до спорту таки він дотичний й любить це.

«Я займався дзюдо, так, не маю високих нагород, але цю сферу люблю. А до того, як мене взяли в ОДА, то я також займався розвитком спорту в громадських організаціях на засадах волонтерства», - пояснив претендент.

Після дискусій, усі присутні вийшли із зали задля голосування тимчасової комісії. Зауважимо, в кулуарах говорили про те, що Олег Дикий має чимале лобі з обласної ради.

Як представила свої результати комісія з кадрових питань громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації, вони рекомендують на посаду керівника відділу з питань фізичної культури та спорту Дмитришина - 5 голосів. Меншість у три голоси підтримала Галан-Влащука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Аліса Показати IP 27 Травня 2015 15:29
Дмитришин знову виплив... правду кажуть -г...но не тоне.
Руслан до Аліса Показати IP 28 Травня 2015 08:46
Звідки ви взяли, що Дмитришин погана людина??? Ви його не знаєте, а таке говорите!!!
Аліса до Руслана до Руслан Показати IP 28 Травня 2015 10:27
Знаю,ще й добре!
Спорт понад усе до Аліса Показати IP 28 Травня 2015 13:42
**вно не тоне. **вно до **вна лізе :)))))).....
Sashko Показати IP 27 Травня 2015 16:43
Прізвище представника комісії з питань гуманітарної політики Савчак, а не Савчук. Дякую
Підсумок Показати IP 27 Травня 2015 17:08
Нікому з цих людей,що були присутні, не потрібен сам спорт,потрібні гроші від спорту!!!Тому і вибрали Дмитришина.
Сергій до Підсумок Показати IP 27 Травня 2015 19:43
Який гроші носить з Авраменком в ОДА
Дьодік Показати IP 27 Травня 2015 17:16
Головні види спорту: Распіл і Откаттінг.
Сергій Показати IP 27 Травня 2015 19:42
кого влада захотіла того і поставила а спортивну громадськість в дупі мала. Рекомендую іншим кандатам які не перемогли висловити недовіру складу громадської ради
Вячеслав Показати IP 27 Травня 2015 20:43
Людина в 90-х не працювала в "бригаді" і не сиділа в тюрмі, а працювала фельдшером. Це що - компрометує Дмитришина? Галан-Влащук Віктор Йосипович тоді какав на горщик. А чим у 90-ті займалися інші кандидати?
Леся Показати IP 27 Травня 2015 20:56
Галан-Влащук - маріонетка, а ті двоє - з Дмитришиним поряд не валялись.
Серж до Леся Показати IP 27 Травня 2015 21:45
Марионетка чи ні але кандидатура була достойна. Без блатів дойшов до хорошого рівня та ще достойно боровся до останнього.
Андрій до Серж Показати IP 28 Травня 2015 08:52
Дмитришин також добився цього без жодних зв'язків! І кандидат достойний!!!
капітан до Андрій Показати IP 29 Травня 2015 00:25
коментар було видалено
анонім до Леся Показати IP 29 Травня 2015 00:23
за то Галан-Влащук чесний та порядний!!!!!!!!!!! а Дмитришин аби гроші не платив ніхто б його не тримав
Мирося Показати IP 27 Травня 2015 21:18
Булковський колишній спортсмен, брав участь в Олімпійських іграх. Це людина, яка знається на спорті і переживає за нього
цезар до Мирося Показати IP 27 Травня 2015 21:48
за Булаковського!
МСУ Показати IP 28 Травня 2015 12:02
Чергова клоунада ігри з громадкістю. Комісія хоть один мав відношення до спорту? Рішення було прийнято до того. Спортом буде керувати фельдшер бувший і фахівець з технічною наукою, але у нас і міністр такий.....
САША до МСУ Показати IP 28 Травня 2015 13:40
Скоро спорту буде піпец. Куди ми котимось? Взагалі давайте поставимо лінгвіста - він саме краще говорить
отож Показати IP 30 Травня 2015 11:03
Кухарка має на кухні, фельдшер в лікарні , а в спорті спортсмени..... А керувати має менеджер, який бачить як покращіти умови для всіх видів спорту..... На жаль таких там немає.
Спорт понад усе Показати IP 3 Червня 2015 10:21
більше року спорт занепадає і нікому він не потрібен, ні владі ні громадській раді. Хочеться запитати куди ми рухаємось? Чому громадська рада рекомендує людей які відношення до спорту не мають? Чому рекомендуючи пана Дмитришина який пропрацював в управлінні багато років і 2 роки був в.о. начальника навіть не зробили оцінку його діяльності. Далі хочеть запитати громадську раду чому ви голосуєте щоразу по іншому один раз за Галана інший за Дмитришина? таке враження що Ви вже стали продажними. Моя окрема думка Булковський і Галан - це ті кандидатури які хоч якесь відношення до спорту мають і хоч заслуговують на дану посаду.
цікавЕНЬКЕ Показати IP 2 Липня 2015 05:12
Рекомендаційний висновок засідання Тимчасової комісії з кадрових питань Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації м. Луцьк 09 жовтня 2014 року Місце проведення: овальний зал Волинської облради Час проведення:15.30 Присутні: Члени тимчасової кадрової комісії: Дильов Ігор Юрійович – голова громадської ради при Волинській ОДА; Ярош Оксана Богданівна – заступник голови громадської ради; Дутко Василь Васильович – представник комісії з питань економічного розвитку, інвестицій, сільського господарства та житлово-комунального господарства; Кучерепа Микола Михайлович – представник комісії з питань гуманітарної політики; Кухтей Ростислав Адамович – представник комісії з питань соціальної політики та соціального захисту; Гайдучик Ірина Іванівна – представник комісії з питань розвитку суспільно-політичних процесів та громадянського суспільства; Захарченко Віталій Михайлович – представник комісії з питань європейської інтеграції та міжнародного співробітництва; Безвербний Дмитро Володимирович – представник комісії з питань молодіжної політики та спорту; Томчук Богдан Миколайович – представник комісії з питань національної безпеки, оборони, цивільного контролю за діяльністю правоохоронних органів та протидії корупції; Савчак Михайло Іванович – представник комісії з питань гуманітарної політики; Сорочук Мар’яна Юріївна – представник комісії з питань соціальної політики та соціального захисту. Слухали: голову Громадської ради при Волинській ОДА, голову тимчасової комісії з кадрових питань І.Ю.Дильова про рекомендаційний висновок за результатами публічних кадрових слухань. Громадська рада при Волинській ОДА провела публічні кадрові слухання, що відбулись 09 жовтня, в четвер, о 15.30 год. в овальному залі Волинської обласної ради. В ході громадських слухань обговорювались кандидатури на посаду начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації. На посаду претендують Галан-Влащук Віктор Йосипович, Дмитришин Ігор Ярославович, Сорокун Олексій Володимирович (Кревська Лілія Богданівна та Александрук Олександр Миколайович зняли свої кандидатури). Слухання проводились відповідно до розроблених Тимчасовою комісією з кадрових питань порядком. Дильов І.Ю. запропонував висловитися за кожну із пропонованих кандидатур методом таємного голосування. Результати голосування Присутні: 11 осіб відповідно до списку Голосували: 11 осіб За кандидатуру Галана-Влащука В.Й. - «за» – 5. За кандидатуру Дмитришина І. Я. - «за» – 4. За кандидатуру Сорокуна О. В. - «за» – 2. Ухвалили: Затвердити протокольне рішення тимчасової комісії з кадрових питань Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації Голова Тимчасової комісії з кадрових питань І.Ю.Дильов
lifter Показати IP 24 Липня 2015 01:50
Дійсно, а чому не було призначити людину, яка дійсно живе спортом, яка заради розвитку все і докладе ще й власні кошти у розвиток. Знаю одного такого "хворого на всю голову" - очільник однієї із федерацій. Пять років назад створив осередок в Україні і протягом цих пяти років "зацепив" до федерації 16 країн світу (завдяки йому у федерації близько 6000 спортсменів і це лише за пять років). Ось вам і менеджер і керівник. Хоч один із тих висуванців зробив щось подібне у своєму житті задля спорту. Хоч один із них хоч раз організовував спортивні заходи (не на папері а в реальності). Людина, про яку йдеться мова, "привезла" до Луцька майже 400 спортсменів неолімпійського виду спорту, тобто державне фінансування відсутнє. ЯК Ви думаєте - цій людини хоч один із "протиранців штанів" із розтовстілими черевами сказав "Дякую"? Місту привезли 400 учасників, які приїхали із вболівальниками, сім'ями. друзяками. Місто за чотири дні отримало суттєві грошові надходження. Такого ще не було у Луцьку, але всі зайняті собою, і дійсно нікому немає справи до спорту, лиш власні кишені цікавлять. НА скільки відомо, то ця людина збирається організувати щось побідне наступного, 2016 року, знову у Вашому місті - у Луцьку. Ось ця людина - і фахівець і менеджер і патріот України Коцага Вадим http://www.volynnews.com/news/sport/u-lutsku-startuvav-25-yy-chempionat-svitu-z-pauerliftynhu/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus