USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто з волинян став кращим у рукопашному бою

16 Листопада 2015 14:33
Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв» відбувся у Луцьку у листопаді в спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Про це повідомили організатори.

До слова, змагання є традиційними – були започатковані Волинським обласним спортивним клубом «Магістр» у 2009 році та цього року проводились на теренах Волині вшосте.

Щороку з метою обміну технічних вмінь та знань, а також перевірці своїх особисто-вольових якостей, «Магістр бойових мистецтв» збирає навколо себе спортсменів різних бойових мистецтв Волинської, Рівненської, Львівської, Хмельницької, Чернівецької, Житомирської, Київської, Вінницької областей.

Цього року «з’ясовувати, хто сильніший» на турнірі з рукопашного бою виявили бажання бійці рукопашного стилю, представники боротьби дзюдо, карате, універсального бою, козацького двобою, бойового самбо, військового багатоборства.

Змагання проводились серед наймолодших вікових категорій спортсменів, а саме: від 8 до 13 років. Незважаючи на досить «юний вік» бійців, поєдинки, із-за різностильової підготовки спортсменів, проходили у напруженій та видовищній атмосфері. Доволі часто, аби об’єктивно встановити переможця двобою, суддівській колегії доводилось призначати одну-дві, а іноді й три додаткових хвилин часу. Кожна така вольова сутичка завершувалась гучними, тривалими оплесками глядачів всього спортивного залу, як на підтримку переможця, так і переможеного.

За результатами запеклих та безкомпромісних поєдинків в особистому заліку серед волинян, переможцями змагань у своїх віко-вагових категоріях стали: Солонінка Максим (ВОСК «Магістр», тренери – Рехнюк В.В., Грисюк Д.І.), Сломінський Ілля (ВРКРБ «Інсайт», тренери - Паліївець В.А., Веремій І.В.), Гуль Владислав (ВОСК «Магістр», тренери – Грисюк Д.І., Магеровський О.В.), Ковальчук Михайло (ВОСК «Магістр», тренери – Грисюк Д.І., Магеровський О.В.), Зайчук Юрій (ЛНТУ, тренер – Панасюк О.О.) та Сапіжук Сергій (ВРКРБ «Інсайт», тренери – Паліївець В.А., Веремій І.В.).

В командному підсумку місця розподілились наступним чином: найбільшу суму залікових балів набрала та відповідно виборола перше місце збірна Вінницької обласної федерації рукопашного бою. Однаково рівну кількість залікових балів та несподівано два других місця отримали ВРКРБ «Інсайт» та збірна команда Житомирської області. Третє місце виборов ВОСК «Магістр».



Зі слів організаторів змагань, вони висловлюють щиру вдячність за можливість проведення заходу Волинському обласному ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, який надав у користування свій спорткомплекс, а також Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», ТзОВ «Дарлісад» та ТзОВ «Естрелла», які надали певну фінансову допомогу в організації турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 17 Листопада 2015 09:23
Рехнюк Віталій просто молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus