USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Кличко-молодший пообіцяв залишити усі три пояси

16 Березня 2010 15:27
Володимир Кличко з нетерпінням чекає суботньої зустрічі на рингу з американцем Едді Чемберсом.
Чемпіон світу з боксу за версіями WBO і IBF/IBO у надважкій вазі українець Володимир Кличко з нетерпінням чекає суботньої зустрічі на рингу з обов\'язковим претендентом за версією WBO Едді Чемберсом.
«Цього вечора буде вписана чергова сторінка в історію боксу, і я радий стати її частиною, - сказав Володимир Кличко на прес-конференції, передає ТСН.
«Я повністю віддаю собі звіт в тому, що ця маленька людина вкрай небезпечна. Чемберс не випадково увійшов до еліти надважкої ваги. Тому з моїм тренером Еммануелем Стюардом ми негайно підемо у спортзал, щоб продовжити підготовку до суботньої зустрічі. З величезною повагою ставлюся до Чемберса. Те, про що він говорив, і що обіцяє зробити в суботу, ми побачимо на ринзі. Я готовий захистити свій титул і залишити всі три пояси в родині Кличків. Нам не вистачає ще одного, але про це ми поговоримо пізніше», - підсумував Володимир.
Нагадаємо, що бій Кличко – Чемберс відбудеться 20 березня на футбольному стадіоні в Дюссельдорфі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus