USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кличко довів Арреолу до сліз.ВІДЕО

27 Вересня 2009 15:19
Бій за титул чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC в Лос-Анджелесі повністю пройшов за сценарієм українця Віталія Кличка, зізнався після поєдинку його суперник американець Крістобаль Арреола, – 27 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Суддя зупинив бій перед початком 11-го раунду, порадившись з тренером Арреоли. Чинному чемпіонові світу Кличкові була присуджена перемога технічним нокаутом в 10-му раунді, і він зберіг за собою титул.
«Я просто не міг його дістати, – визнав Арреола. – Він вів цей бій так, як і планував. Хоч би що я робив, у нього знаходилася відповідь».
У разі перемоги над українцем Арреола міг би стати першим американцем мексиканського походження, який здобув би титул у суперважкій вазі.
«Мені дуже шкода. Я справді дуже хотів стати чемпіоном», – сказав, не приховуючи своїх сліз після бою, Арреола.
За статистикою, яку наводить AP, Кличко завдав у поєдинку 802 удари, 301 з яких влучили в ціль. Арреола намагався дістати суперника 331 раз, і у 86 випадках йому це вдалося.
Тренер американця Генрі Рамірес визнав, що кількість пропущених ударів поставила під загрозу здоров’я його підопічного і стала причиною зупинки бою. При цьому він розповів, що сам Арреола хотів продовжити бій: «Коли я сказав йому, що хочу зупинити бій, він розсердився».
Кличко використовував у цьому поєдинку свою перевагу в зрості, але, попри безліч ударів, Арреола жодного разу не опинився на підлозі. «Я знаю, що деякі мої удари влучили дуже серйозно, але він дуже, дуже стійкий боєць», – відзначив суперника після бою українець. «Я був здивований, коли він не вийшов (на 11-й раунд)», – додав він.
Про те, наскільки однобічним вийшов цей поєдинок, свідчить і той факт, що з трьох суддів один віддав Кличкові перемоги у всіх 10 раундах, а двоє інших присудили Арреолі лише по одному раунду, – пише УНІАН.
Проте українець визнав, що йому довелося нелегко. «Це був важкий поєдинок, як я і чекав. Набагато важче, ніж якщо просто подивитися зараз на мене (Кличко майже не одержав пошкоджень, тоді як у Арреоли під час бою кров йшла з носа і рота), – сказав він. – Він серйозний суперник».
На рахунку 38-річного Віталія Кличка, нагадує РІА \"Новости\", стало 38 перемог у 40 боях на професійному рингу. Три перемоги він отримав у боях за титул WBC, повернувшись наприкінці 2008 року на ринг після чотирирічної перерви. 28-річний Кріс Арреола зазнав першої поразки в професійній кар’єрі: донині в його активі було 27 перемог у 27 боях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вого\\"КРОК\\" Показати IP 29 Вересня 2009 20:51
Віталій МОЛОДЕЦЦЦЦЦЬ!!!А ось плакати хлопчику-багатоваговику не личить,ганебне це видовище,хоча під час бою тримався достойно :-(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus