USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко не битиметься з Хеєм

18 Травня 2010 14:24
Минулої неділі, 16 травня, закінчився термін, який організація IBF надала Володимиру Кличку для того, щоб домовитися про об'єднувальний поєдинок з Чемпіоном світу за версією WBA Девідом Хеєм.

Про це пише Кореспондент.
Винуватцем зриву переговорів слід вважати британського боксера, про що свідчать слова його менеджера Адама Бута.

Бут у недавньому інтерв'ю, коментуючи позицію Хея щодо об'єднавчого бою під егідою IBF, заявив: "Але ж це проблема Володимира, а не Девіда. Ми можемо витратити на переговори і кілька місяців. А Володимир нехай спочатку б'ється з Повєткіним".

Нагадаємо, що у разі негативного результату в переговорах про організацію бою з Хеєм IBF зобов'язала Кличка почати переговори з Олександром Повєткіним.

Володимир Кличко неодноразово заявив про своє бажання битися з Хеєм відразу ж після перемоги над Едді Чемберсом і навіть звернувся до британця зі спеціальним відеозверненням.

На думку радника братів Кличків Бернда Бенте, Хей просто боїться зустрічі з Володимиром Кличком і тому уникає зустрічі з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus