USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Кличко переміг Пітера нокаутом. ВІДЕО

12 Вересня 2010 02:22
Чемпіон світу з боксу за версіями IBF/IBO і WBO Володимир Кличко здобув 55-ту перемогу в кар'єрі і другу над Нігерійським кошмаром Семюелом Пітером.

Бій, що відбувся на стадіоні Commerzbank-Arena у Франкфурті-на-Майні, завершився перемогою українця нокаутом в десятому раунді, - повідомила 12 вересня ТСН.

Поєдинок почався у швидкому темпі - нігерієць спробував здивувати Володимира блискавичними атаками, але той пропустив лише один слабенький удар, в той час як сам кілька разів влучив у обличчя Пітера.

У другому раунді вже Кличко здійснив потужну атаку, але Нігерійський кошмар вчасно пішов у клінч і встояв на ногах.

Наступні три раунди пройшли у спокійному темпі під повним контролем Кличка. Пітер постійно йшов в клінч, не даючи Володі контратакувати.

У шостому раунді кілька ударів Кличка з лівої знайшли голову Пітера, але нігерієць знову встояв на ногах. Наступний раунд також був за українцем, незважаючи на спроби Пітера контратакувати.

Восьмий раунд перетворився на побиття нігерійця, але він стійко тримався на ногах. А в одному з епізодів Пітер завдав удар в обличчя українця після команди рефері «стоп».

Дев'ятий раунд пройшов за сценарієм попередніх - удар Кличка і клінч Пітера.

У десятому раунді Кличко сильними ударами розгромив Пітера – той опинився у горизонтальному положенні. Кличко переміг Пітера чистим нокаутом.

Після бою Пітер визнав свою закономірну поразку і по-дружньому обійнявся з Володимиром.

Цікаво, що це був сотий бій за участю братів Кличків на професійному ринзі. 58 поєдинків провів Володимир і 42 бої – в активі Віталія.

Нагадаємо, що раніше Володимир Кличко і Сем Пітер зустрічалися 24 вересня 2005 року у Антантік-Сіті. Тоді українець переміг за рішенням суддів. 11 жовтня 2008 року Пітера переміг Віталій Кличко. Той бій завершився достроковою перемогою Кличка-старшого у восьмому раунді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клим Савур Показати IP 12 Вересня 2010 04:19
З перемогою, українці !!!
Лучанин Показати IP 12 Вересня 2010 09:56
Хоч хтось прославляє Україну! Слава героям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus