USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко переможе Джонсона чистим нокаутом, – Валуєв

9 Грудня 2009 12:33
Микола Валуєв дав свій прогноз поєдинку між Віталієм Кличком та Кевіном Джонсоном.
Російський боксер Микола Валуєв поділився прогнозом на поєдинок між чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком та Кевіном Джонсоном, – передає ТСН.
Джонсон свого часу працював спаринг-партнером Валуєва, і Микола вважає, що американець не представляє для українця небезпеки.
«Коли я готувався до поєдинку проти Монте Барретта, ми з Джонсоном працювали в Чикаго. Потім він приїжджав на спаринги до Німеччини. Чесно кажучи, як боксер нічого особливого американець з себе не представляє. Б\'є тільки однією рукою – лівою. Ми його на спаринги тільки через його швидкість брали».
Валуєв також розповів, що вболіватиме за Віталія. «А чому я повинен підтримувати якогось Джонсона? Думаю, серйозної загрози американець не представляє. Кличко переможе нокаутом. Причому не технічним, а чистим. Ось тільки раунд не беруся передбачити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 9 Грудня 2009 13:48
А сам то не наважився вийти в ринг проти Кличків. Очевидно розуміє, що й з ним вони розправились би не технічним, а чистим нокаутом.
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:38
а що, хтось ще досі сумнівається що Кличко переможе? до ворожки не ходи, все й без того ясно як божий день!
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 21:19
Звичайно, переможе Кличко, він з братом-найкращі. Радує, що і Валуєв це визнає, хоча шкода, що він забздів вийти на ринг проти наших кувалд.
вого КРОК Показати IP 10 Грудня 2009 00:44
"ВН" щиро дякую за вдале фото "Коли питерского")))Посміхнуло)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus