USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кличко пошкодував росіян і не став нокаутувати Повєткіна

8 Жовтня 2013 08:41
Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко переконаний, що і без відправлення в нокаут свого російського суперника Олександра Повєткіна розставив всі крапки над «і».
Зокрема в інтерв'ю «Московському комсомольцю» Кличко розповів, що Повєткін його здивував, протримавшись на рингу всі 12 раундів, - інформує Gazeta.ua.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛОДИМИР КЛИЧКО ПЕРЕМІГ ПОВЄТКІНА В МОСКВІ. ФОТО. ВІДЕО

«Він протримався всі 12 раундів, чим мене, чесно кажучи, здивував. Але з іншого боку, не можу сказати, що так вже сильно засмучений тим, що не закінчив бій достроково», - зізнався український боксер.
«Та й навіщо вигравати нокаутом у Повєткіна в Москві? - додав Кличко. - Щоб засмучувати господарів? Утім, і без нокауту я всім все довів».

Крім того, говорячи про можливість проведення матчу-реваншу з Повєткіним, чемпіон підкреслив, що серйозно про нього можна було б говорити, якби за підсумками бою між ними залишалися якісь питання.
«Як, наприклад, після поєдинку Віталія з Ленноксом Льюїсом... Тому в найближчих планах його (матчу-реваншу — ред.) точно немає. Занадто велика черга з претендентів», - підсумував Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 8 Жовтня 2013 10:01
Хто такий Повєткін ? Говорили якийсь Світязь....
шушварок Показати IP 8 Жовтня 2013 22:29
Дошно, бля!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus