USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колишній гравець збірної України, ймовірно, гратиме за «Волинь»

28 Січня 2015 22:00
Сергій Назаренко приєднався на тренувальному зборі до розташування луцької "Волині". Тому, імовірно, скоро гравець представлятиме луцьку команду. Нагадаємо, що досвідчений півзахисник вирішив піти з одеської команди. Про це інформує ВолиньSport з посиланням на прес-службу "Чорноморця".

Cергій Назаренко домовився з керівництвом клубу про розірвання контракту.

Тепер 34-річний хавбек отримав статус вільного агента і може шукати собі нову команду. У нинішньому сезоні УПЛ екс-гравець "Дніпра", "Таврії" та збірної України провів 10 матчів, забив 1 гол і зробив 1 результативну передачу.

Нагадаємо, у Чорноморця виникли фінансові проблеми, які змусили клуб розлучитися з тренером Романом Григорчуком і низкою ключових футболістів.

Та як стало відомо інсайдерам "ВолиньСпорту", Сергій Назаренко приєднався на тренувальному зборі до розташування луцької "Волині".

Поки невідомо, на яких умовах досвідчений футболіст з'явився у клубі, однак, це очевидне підсилення команди з Волині. Зрештою, знаючи тренерські симпатії Віталія Володимировича саме до вікових виконавців, які тримають дисципліну та стають взірцем для молодого покоління, хочеться сподіватися, що Сергій допоможе лучанам у весняній частині прем'
єрки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обс Показати IP 29 Січня 2015 09:51
нафіга він тут потрібен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus