USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Команда трохи надламана, - тренер «Волині» про поразку від луганчан

21 Квітня 2014 13:51
У перший день Великодня луцька «Волинь» приймала на власному полі луганську «Зорю» і поступилася - 0:2. Це вже третя поспіль поразка волинян у Прем'єр-лізі з футболу. Про гру команди розповів на післяматчевій прес-конференції старший тренер господарів Володимир Дикий, інформує прес-служба лучан.

- Гра тривала до голу. Якби забили ми першими, можливо, гра по-іншому склалася б. А так... Команда старалася. Мали моменти, але не реалізували їх. Щоб виграти, треба забивати. Сьогодні нам трохи непоталанило. На це є багато причин. Перша: багато травмованих гравців. Чи не кожного матчу змінюємо склад. Випускаємо здорових. Тому немає тієї конфігурації, якою звикли грати. По самовіддачі в мене претензій немає. Хотілося сьогодні перемогти. Не вийшло, будемо готуватися до наступних матчів.

- Який взагалі стан із травмованими? Кого можна чекати з лазарету до наступного матчу із «Металістом» чи «Чорноморцем»?

- Я казав ще в Дніпропетровську про злий рок, який нас переслідує через травми. Шиков вибув на 21 день, мав надрив м`язу, до цього матчу провів тільки два тренування. В кінці матчу довелося замінювати його на молодого футболіста Романа Никитюка. Темур Парцванія – так само 21 день ще йому залишилося бути в лазареті. Сімінін – ключовий гравець нашого захисту, лідер команди. Він також відновлювався в нас, зіграв у Дніпропетровську, але також відчув біль і ми його там замінили, сьогодні не зміг взяти участь в матчі. Ерік Бікфалві отримав травму в Маріуполі. В нього запалення надкісниці. Не знаю, коли він зможе зіграти. В нього була раніше травма, він грав на уколах, але в Маріуполі йому ще додали. Його і Сімініна ми чекали сьогодні до останнього, але обидва зіграти ще не змогли.

Шабанов тільки в запасі міг сьогодні бути. Віталій Гошкодеря... В нього травма спини, не може повністю викладатися. Іван Рогач – також надрив м`яза.

Порахуйте скількох вам назвав. Це все гравці основного складу, яких ми награвали і за участі яких показували змістовнішу гру. Єдине, що можу сказати, хлопці старалися. Будем чекати, коли всі видужають. Зараз важкий графік у нас. «Металіст» і «Чорноморець». Це команди, які грали в єврокубках. Дуже сильні команди. Не знаю ще стану по сьогоднішньому матчі, дай Боже, щоб більше ніхто не травмувався.

Крім того, зверну увагу, на те, що у нас грає зараз багато молодих гравців. Задерецький – 20 років, Матей – 21, Бабатунде – 21, сьогодні Никитюк дебютував. Вони ще необстріляні, ще молоді, часом можуть помилятися. Ну і будемо чекати повернення травмованих.

- Чи буде якась особлива підготовка, можливо, психологічна?..

- Команда трохи надламана. Почалося все із Маруполя, програли через одну помилку. Потім поразка у Дніпропетровську і все, що писали про це журналісти... Сьогодні програли третій матч поспіль. Будемо виводити їх... Трохи заспокоювати. Трохи відійдуть від футболу, розвіються завтра. Порушувати режим не будуть, бо будуть із сім`ями. А потім будемо налаштовуватися на «Металіст». У футболі все буває...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus