USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У луцькому виші – новорічний футзал

31 Грудня 2016 18:26
Щорічно свій змагальний календар Федерація дворового футболу Волині спільно з Луцьким національним технічним університетом завершила кубком «ADF-LNTU Premium Cup».

До участі в турнірі з футболу формату 4х4 долучилися команди із різних куточків Волині, а також два колективи із Житомира, це команди «Форца» та «ГазМяс». 16 команд спершу боролися за вихід з своїх груп. Далі глядачів чекали напружені матчі плей-офф.

«Досить важко виділити котрусь із груп, адже, дійсно, матчі у всіх групах були надзвичайно цікаві та напруженні. Після проведення групового етапу, глядачів очікували не менш цікаві матчі плей-офф. Така концентрація матчів дозволила спортивним гурманам сповна насолодитися видовищними моментами та отримати море позитивних емоцій», - розповів голова АДФВ Микола Озюк.
Сюрпризи почалися вже у першому чвертьфіналі. Минулорічний переможець горохівська команда «Кураж» вилетіла у першому матчі плей-офф, пропустивши вперед луцький колектив «Сахарадо».

Матч за третє місце був справжньою родзинкою турніру. Маса емоцій, справжня боротьба, серія післяматчевих пенальті. У підсумку бронза дісталася команді з Оконська, яка здобула вольову перемогу над ФК «Стара гвардія».
А у фіналі зустрілися кривдник минулорічного чемпіона «Сахарадо» та житомирська «Форца». Заганявши фізично команду «Сахарадо», житомирянам вдалося перемогти з рахунком 7:4 та здобути головний трофей турніру.

Зазначимо, це вдруге в історії Асоціації дворового футболу Волині кубок їде до Житомира.

«Цьогоріч масштаб турніру ще більше вражав. Практично з усіх куточків Волині, дуже раді ми і гостям з Житомира. В порівняні з минулими разом слід зазначити значну рівність між командами, дійсно не було легкого суперника,усі команди нав’язували цікавий та якісний футзал. Уже в новому році плануємо запустити подібні турніри у всіх куточках Волині», - поділився Микола Озюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus