USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Команди мам і тат у Нововолинську зійшлися на футбольному полі

17 Грудня 2016 11:58
Турнір ліги Супер UA «Родинна ліга Супер UA 16+ з футболу» відбувся у Нововолинську 13 грудня.

Команди складалися з тата, хрещеного тата, дядькя, дідуся і доброї людини, яка допомогла об’єднати команду, а представниці жіночої статі – це інша команда (мама, хрещена мама, тітка, бабуся, викладач).

Також під час заходу були організовані конкурси з техніки володіння м’ячем, та конкурси серед учасників АТО.

Про це повідомили в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відкрив турнір керівник центру «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

Загалом участь у змаганнях взяло 5 команд: село Тагачин (Турійський р-н), ВПУ (Нововолинськ), Енергія (Нововолинськ), Камінь-Каширський, ЗОШ №3 (Нововолинськ).

У фінальному матчі та боротьбі за перемогу зійшлися ЗОШ №3 та місто Камінь-Каширський. Перше місце дісталося команді ЗОШ №3. Друге місце - Камінь-Каширський. Третє – «Енергія», Четверте – «ВПУ» та П’яте – «Тагачин».

Команди-переможці, призери та учасники конкурсів змагань отримали нагороди від організаторів заходу.

Захід відбувся у спорткомплексі «Шахтар» міста Нововолинська за підтримки Волинського обласного та Нововолинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділу у справах молоді та спорту Нововолинської міськвиконкому, міського управління освіти, та мережі магазинів Супер UA.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus