USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельські волейболістки повернулись на вершину «турнірки»

12 Березня 2014 18:49
У матчі-відповіді 4-го туру Вищої ліги ВК «Континіум-Ковель» зумів виконати турнірне завдання, вдруге перемігши чернігівський «Педуніверситет-ОШВСМ», і знову очолити турнірну таблицю чемпіонату.

«Континіум-Ковель» - «Педуніверситет-ШВСМ» - 3:1 (24:26; 25:17; 25:15; 25:12)

Проте гра вже не так легко складалася, як першого дня, коли волинянки всуху перемогли суперниць. Проблеми почалися вже з першої партії. «Педуніверситет» зумів перемогти у стартовому відрізку гри на більше-менше. Та після цього всю гру ініціатива була лише в руках ковельчанок.

У турнірному плані команда з «міста залізничників» зрівнялася очками з чернігівчанками і вийшла на перше місце Вищої ліги за кращим показником виграних партій.

Зазначимо, що в іграх турніру нижчого рангу головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький награвав основу луцької команди перед іграми 14-го туру Суперліги проти тернопільської «Галичанки».

- Ми не сиділи в Луцьку і просто тренувалися, а ми мали можливість відпрацьовувати елементи, що будемо використовувати на іграх, - пояснюэ гравець ВК «Континыум-Волинь-Уныверситет» Анна Житовоз. - Ігрова практика – це дуже важливо. Це була підготовка перед ыграми з тернополянками.

В Луцьку матчі Суперліги між командами «Континіум-Волинь-університет» та «Галичанка-ТНЕУ-УкрІнбанк» пройдуть у спортзалі ОДЮСШ (вул. Шевченка, 3) у п’ятницю, 14 березня, о 17:00 та у суботу, 15 березня, о 12:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus