USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ковельські футболісти стали чемпіонами Волині

12 Червня 2013 11:21
Свою чергову календарну гру чемпіонату області з футболу ковельчани зіграли у Маневичах, де зустрілись із місцевою командою ФК «Будівельник». У грі між юнаками було зафіксовано нічию - 0:0, інформують у відділі фізичної культури і спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.
Матч основного складу відбувся зі значною перевагою наших земляків. Перший тайм завершився з рахунком 4 : 0 на користь МФК «Ковель-Волинь». Після перерви на футбольному полі нічого не змінилося. Команда з міста залізничників весь час контролювала м’яч і агресивно атакувала ворота «Будівельника».

Суддя зафіксував переконливу перемогу ковельчан з рахунком 9:1. Голи провели: Петро Мороз, Дмитро Хвесь, Сергій Чапко. Двічі влучили у ворота суперників Віталій Кашуба, Павло Мороз, Іван Портянко.

Ковельські футболісти (юнаки та дорослі) за тур до завершення змагань стали чемпіонами Волині.
Наступну календарну гру ковельчани зіграють вдома на стадіоні «ВЕРЕС». Вони прийматимуть команду «Шахтар» із Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TheРоман Показати IP 12 Червня 2013 12:49
"Матч основного складу відбувся зі значною перевагою наших земляків." Тобто команда суперника не земляки?))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus