USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельський екіпаж каноїстів здобув Кубок України

29 Квітня 2017 14:27
У Дніпрі триває Кубок України з веслування на байдарках і каное пам’яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської (26-30.05.2017 р.).

В другий день змагань визначались переможці на дистанції 1000 метрів серед дорослих та юніорів, повідомляють у Ковельській міській федерації каноїстів.

У каное-одиночці ковельчанин Юрій Вандюк виборов бронзову медаль. У виді програми каное-двійка ковельський екіпаж в складі Юрій Вандюк - Андрій Рибачок стали бронзовими призерами Кубок України.

Юніори, ковельський екіпаж каноїстів Антон Кисіль з Остапчуком Назаром впевнено перемогли суперників та стали володарями Кубка України. Другими фінішував екіпаж Олександр Гушинець/Павло Семенюк – вони срібні призери, та бронзу виборов Олександр Яцюк у складі збірної каное-двійки.

Серед байдарочників відзначився волинський спортсмен Віталій Цуркан, який двічі в цей день піднімався на п’єдестал. Він став срібним призером Кубку в байдарці-одиночці та переміг всіх суперників в парі з Олегом Кухариком (Одеса).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павел Показати IP 11 Травня 2017 00:14
Молодцы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus