USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кубок «Володимира – 2011» дістався полякам. ФОТО

2 Серпня 2011 11:39
В обласному фестивалі «Козацькі ігри», що відбувся у Володимирі-Волинському, перемогла команда з Камінь-Каширського, а друга і третя сходинка дісталися двом командам з Нововолинська.
Змагання проходили 30 липня і були приурочені дню міста Володимира-Волинського. Про це повідомили в центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»
Загалом до участі заявилося вісім команд: були гості з Нововолинська, Каменя-Каширського та місцеві команди.
Програма змагань передбачала п’ять конкурсів: «Витривалий козак» – перенесення бочок з квасом, «Котигорошко» – метання колоди на дальність, «Перекидання коліс», «Чумаки» – піднімання мішка з сіллю, «Силачі» – перетягування автомобіля на відстань 20 метрів.
Крім того, провели легкоатлетичний пробіг вулицями, а на стадіоні відбувся міжнародний турнір з футболу.
Участь в турнірі взяли польські команди «Гміна» із Хелма «Привацяж» із Хрубешова, також «Турія» з Турійська та команда господарів ФК «Володимир».
В результаті проведених змагань третє місце посіла команда з Хелма, другими стали господарі змагань, а кубок «Володимира – 2011» дістався команді «Привацяж». Кращим гравцем турніру визнано Сергія Нікітіна з Володимира.
Заходи організували Володимир-Волинська міська рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласний центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus