USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний: грали тоді, коли навіть на пляжах не загоряють!

11 Липня 2010 11:01
На думку головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного його команда була дезорганізованою ще за кілька днів до матчу «Волинь» - «Ворскла».

Про це він розповів 10 липня на після матчевій прес-конференції – повідомив ВІП .

Нагадаємо, що 10 липня луцька «Волинь» на домашньому стадіоні «Авангард» у грі першого туру Прем'єр-ліги програла полтавській «Ворсклі» з розгромним рахунком 0:4..
«Деякі люди отримали травми, яких не повинні були отримувати, у самий непідходящий момент. По-друге, недоречним було призначення гри на 14.30», – сказав Кварцяний, додавши, що у цей час «навіть люди на пляжі не засмагають»
«Видно, у Прем’єр-лізі не знають, що потрібно для нормального фізіологічного функціонування, які треба міри та пропозиції. Одне діло: телебачення, реклама, гроші, але не можна у цей час грати», – зауважив Віталій Кварцяний.
Перепало «на горіхи» і гравцям: «Я думаю, і воротар наш перший гол пропустив, туго зігравши на перехваті. Це – помилка. Майкон у нас рік грає, зіграв, напевно, гіршу гру, яку можна зіграти. І жоден футболіст не виглядав хоча б на 50% того, як він виглядав хоча б на тренувальних зборах упродовж двох тижнів підготовки. Герасим’юк – він не був на зборах, він не тренувався, але у нас проблема – не було кого ставити».
«Міняти зразу, певно, треба було чоловік десять – люди всі не попали у гру», – додав він.
Віталій Кварцяний розповів: «Говорили, що Омоко сентиментально ставиться до Полтави, можливо – старі переживання за географічне розташування призвели до того, що він не грав на повну силу. Він відповідав за Сачка, який забив два м’яча, причому – у нього з-під носа. Дуже слабо, безхарактерно зіграла середня лінія».
«Рачич старався. Він десять днів не тренувався, у нього був розрив зв’язки. Я не можу сказати, що розчарований ним, адже він проявив характер», – сказав Кварцяний.
Жорстко характеризував він і гру Максима Лісового, якому довірив капітанську пов'язку і першим замінив. У Лісового першого «коліна затремтіли».
За його словами, якби свої шанси використали Шандрук і Семочко, то при рахунку 2:3 подальша гра була б іншою. У такому поєднанні захисників лучани не грали, тож не було зіграності, бракувало ігрової дисципліни. А так четвертий гол остаточно деморалізував волинян.
Окрім критики у бік власних гравців, Віталій Кварцяний згадав і арбітра матчу, який «вів себе, як маршал Радянського Союзу».
Головний тренер «Ворскли» Микола Павлов зауважив, що йому сподобалися луцькі уболівальники. Знаючи «негостинність» лучан, які вдома перемагали і «Шахтаря», Павлов дуже переживав за гру. «Нам дуже пощастило», – зізнався він. На думку коуча «Ворскли», допомогли і забиті три «сухі» м’ячі в першому таймі. Павлов похвалив дії ветеранів команди – Долганського, Медведєва, Сачка – «яким вік не завада».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 11 Липня 2010 12:46
Плохому танцору.... А для футболистов Ворсклы время игры в 14-30 обычное дело, так получается? Не фиг на зеркало пенять. За работу.
ФАН Показати IP 12 Липня 2010 00:16
Це і тому, что вперше в історії, клубом "Волинь" було відмовлено фанам 65-80 років(30 чоловік), безкоштовні абонементи на ігри туру і на першу цю гру та весь другий тур. Відмовлено фанам-учасникам воен, бойових дій, інвалідам які протягом 40-45 років, будучи молодими і зараз, у любу погоду і час приходили і вболівали за футболістів "Волині". На цьому матчі нас не було.
за кавою Показати IP 12 Липня 2010 10:25
заплатив 40 грн. за вхід на звичайний сектор, дві години в "мікрохвильовій", і як простий уболівальник відверто розчарований грою "Волині", замість самовідданої гри тільки падали і апелювали до арбітра. Про це треба Кварцяному говорити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus