USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині учаснику АТО відмовили у безплатному проїзді

14 Листопада 2014 12:50
У Володимирі–Волинському касири місцевої автостанції відмовилися надати безплатний квиток бійцеві, який повернувся з передової. І мотивували вони це тим, що у них немає на це вказівки. Про цей випадок повідомляють у соціальних мережах громадські активісти, - інформує «Волинь.Світ».

Отже, інцидент стався 12 листопада, саме тоді, коли до Володимира-Волинського із Запоріжжя повернувся 31 військовий 51 бригади.

Оформивши документи на відпустки, військові вирушили по рідних домівках. Проте з одним із бійців 51 бригади у стався прикрий випадок. Отже, до Володимира він доїхав безплатно, як і всі інші військові. Адже дорогу їм проплатили запорізькі волонтери. А вже на місцевій автостанції йому відмовили у наданні пільгового - безкоштовного квитка, пояснивши такі дії вказівкою керівництва. Не прийняли до уваги і аргументи хлопця, що лише за день до цього він абсолютно безкоштовно їхав із Запоріжжя до Дніпропетровська.

«На жаль, один боєць не зміг дістатися дому безплатно. Сказали: «В нас пільги не діють!».

У повідомленні йдеться, що боєць показував касиру квиток з Дніпра до Запоріжжя, який нещодавно брав безкоштовно.

На це він отримав відповідь: «Нам начальство наказало», - написав про цей випадок у одній із соціальних мереж волонтер Сергій Семенюк та ще й додав фото безкоштовного квитка придбаного військовим 51 бригади у Запоріжжі.
Про бійця: на Схід України він пішов добровольцем. Три місяці був у СІЗО за те, що йому закидають дезертирство.

Нагадаємо, військові розповіли, що зі Сходу повернулися без зброї та документів. Їхню бригаду розбили, жертв сотні, і їхати назад на війну відмовляються.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, цікавий той факт, що у Міністерстві соцполітики розповідають, що Волинь – лідер з-поміж оформлень посвідчень учасників бойових дій. От тільки, насправді, поки що жодне з посвідчень волинянам не оформлене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
свояк Показати IP 14 Листопада 2014 13:38
А що ви хтіли, це ж Володимер -Волинський. Вотчина престарелого князя- хама Петра Даниловича. Який кнзь такі у нього оточуючі. !!!
учасник АТО до свояк Показати IP 14 Листопада 2014 19:35
До вашого відома у Луцьку та й навіть у Львові і на ж/д вокзалі і на автовокзалі ніхто в касі не продає пільговий квиток, хіба у водія за півціни і то бувають такі що розказують який дорогий бензин. А нещодавно одна мені сказала сусідка із сарказмом сказала ну шо герой навоювався вже.....Кому ми потрібні????????
лучанка Показати IP 14 Листопада 2014 15:00
Не касири, а сволочі! НЕЛЮДИ ВІН ЗАХИЩАВ ТЕБЕ,ЩОБ ТИ МИРНО СПАЛА СВОЛОТО ТИ НЕ ПОТРІБНА, ТАКИМ ЛЮДЯМ НЕ МІСЦЕ В УКРАЇНІ.
пан Показати IP 14 Листопада 2014 15:54
по перше: грошi понад усе, а по-друге: нема довiдки
лучанин Показати IP 14 Листопада 2014 18:12
випий самогонки та заспоойся
АТО Показати IP 14 Листопада 2014 21:10
В понеділок сам хотів купити пільговий
АТО Показати IP 14 Листопада 2014 21:13
В понеділок сам хотів купити пільговий на АС Вол-Волинський, передав касиру довідку але вона сказала: Так, як Яцків у інтерв'ю сказав, що найближчим часом будуть видані посвідчення, то давайте вже зачекаємо їх, а по довідці я Вам не продам. Так само відмовляють у Нововолинську (хоч місяць тому ще видавали) і у Луцьку на АС №1 теж йде відмова (не було вказівки щоб продавати учасникам АТО).
та шоб ви суки всі з Показати IP 15 Листопада 2014 22:07
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus