USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний каже, що його хочуть вижити з Луцька

25 Травня 2011 12:26
Головний тренер футбольного клубу «Волинь», депутат Луцької міської ради Віталій Кварцяний заявив, що волинська обласна та луцька міська влада намагається вижити його з Луцька, оскільки ніяк не сприяє розвитку професійного футболу.

Про це він розповів під час сесії Луцької міської ради у середу, 25 травня.

Кварцяний переконаний, що в Луцьку може зникнути футбольна команда, адже депутатам обласної і міської рад, а також обласній адміністрації та луцькій мерії не цікаві проблеми ФК «Волинь».

«Я думаю, що перший і останній раз виступаю. Це авансом наперед за те, що шість місяців не виступав. Якщо комусь нецікаво, то хоча б зробіть вигляд, що цікаво», – звернувся він до обранців Луцькради.

«Ми не маємо багато амбіцій. Стадіон знаходиться в занедбаному стані. Стадіон – це для людей. За півроку депутати не можуть прийняти рішення. Сьогодні це збиткове підприємство. Нас відключають від світла під час матчу. Нас місто виживає. Як цирк приїхав, то знайшли можливість і включали… Комунікації всі згнили. Це не наша робота. Бо ми виконуємо свої зобов’язання по старому договору. А міська влада повинна дбати за стадіон», – висловився депутат.

Кварцяний переконує: на клуб здійснюється цілеспрямований економічний та політичний тиск.

«Я думаю, депутати не зацікавлені у тому, щоб футбол був і стадіон був», – обурювався Кварцяний.

Проте луцький мер Микола Романюк заспокоїв Кварцяного, пообіцявши, що футбол міська влада таки підтримуватиме, а з проблемами навколо стадіону «Авангард» розбереться.

Проте питання про ліквідацію комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард» депутати з розгляду на сесії 25 травня зняли. Планують розглянути пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 25 Травня 2011 13:51
Задрав цей клоун, матчі продає а потім пищить шо стадіону нема. ... а не стадіон.
VSC Показати IP 25 Травня 2011 16:47
Бедненький, куда теперь ему деваться. Заберет свои миллионы и поедет в другой городишко.
srg Показати IP 25 Травня 2011 17:55
дивно. Ось що казав Кварцяний на прес-конференції після останнього матчу: "Приємно, що Василь Столяр зустрівся з міським головою Миколою Романюком і Борисом Клімчуком і знайшов з ними спільну мову. Вони готові нас підтримувати і шукати спільні теми для розвитку футболу." З офіційного сайту Волині.
Реаліст Показати IP 25 Травня 2011 17:58
Те, що Кварцяний дістав своїм ниттям - це точно. Але Анонім і VSC, певно, не ходять на футбол з 5-річного віку: не вам судити. Команда має бути!!! В 1989 році чемпіонами "волинь" зробив Кварцяний (2-га сюзна ліга - не нинішнє гівно вищої української), в 2001 році чемпіонами в першій українській лізі їх теж зробив Кварцяний, минулого року лише випадковість не дозволила вийти у вищу лігу з першого місця, а з другого. Кварц - це сила, але він старіє, нервує. Йому важко. Ще треба Столяру вгодити. В інше місто він не поїде - вік не той, і команда для нього існує лише одна "ВОЛИНЬ"!!! Ходіть на матчі, а потім критикуйте. Хоча критикувати їх є за що...
Дмитро Показати IP 25 Травня 2011 18:34
Реаліст Сьогодні 17:58 Ставити 2-гу лігу Союзу вище нинішньої УПЛ просто смішно. Чемпіонство в першій лізі - рахуєш за трофей? Ну тоді ти зовсім не розбираєшся у футболі.
Саня Показати IP 25 Травня 2011 18:47
як би не Кварц,то в Луцьку дивилися лише на клуби 1-ї ліги...а реалісту +1,ходіть на матчі!!!
Миколай Показати IP 26 Травня 2011 00:26
Люди добрі, не маєте розуму і не розумієтесь на футболі, сидіть і дивіться гру "Вереса".Якби не Кварцяний, "Волині" як команди взагалі не було б.Ходіть на матчі і відчуєте смак футболу....
1 Показати IP 26 Травня 2011 00:36
А хай Кварц збере пару тисяч вболівальників під міськрадою. Правда спочатку треба їх довіру завоювати.Грою , та відношенням .
ну и ну Показати IP 26 Травня 2011 04:33
Два "небольших"клуба Италии играют на одном муниципальном стадионе и есть проблемы с властями,однако это не мешает ни "Милану" ни "Интеру" играть на высоком уровне.
111 Показати IP 26 Травня 2011 08:26
поки буде такий рівень гри і така продажність - не піду навіть безкоштовно
222 до 111 Показати IP 26 Травня 2011 20:09
я також
Реаліст Показати IP 26 Травня 2011 10:03
В футболі я розбираюсь. Кожне перше місце - це перше місце, кожен трофей - це робота та старання всього колективу, всієї команди. І не тобі, значить, Дмитро судити про перемоги/поразки "Волині". А рівненського "Вереса" вже нема - десь місяць, як помер. Без грошей та допомоги ВЛАДИ!!! Я думаю, Столяр з Романюком все узгодять. А на матчі треба ходити - вища ліга, перша чи друга. Це наша команда - іншої тут не буде. Шануймося!
Архіваріус Показати IP 26 Травня 2011 13:13
А мені футбол - по барабану. Але Кварцяному точно нема що робити у міськраді. Нехай кладе мандат на стіл і займається футболом. Я тільки собі уявляю картинку: приходить уболівальник на прийом до депутата Кварцяного - "У мене дах тече, як би полатати, хм" і вгадайте що оцей бідака почує: "Што? Крыша у тебя потекла? А ти б.... сам, тюлень, заделать не пробовал, меня, б.... от футбольных дел отвлекаешь! Пшол на., тоесть в., эту, тоесть, в этот, хм, горсовет, или лучше в Жжж., в ЖЕК. Следующий!!!
Да Показати IP 26 Травня 2011 14:30
Це точно, що Кварцяний прийшов у депутатство заради свого футболу. А не для громади, не для інтересів лучан. Футбол потрібен, але треба брати участь і в інших проблемах. Що у місті ФУТБОЛ - проблема № 1 ? Звісно що ні. А інші проблеми Кварцяного не цікавлять. І участі у сесіях він не бере. Посидить і все,як глядач футболу.... Майже А який у нього брат. Теж тільки бігає у адміністрації по своїх проблемах, а виховання - 0
Реаліст Показати IP 26 Травня 2011 16:41
В такому питанні згідний з Архіваріус і Да - депутатство не для нього. Ще й пройшовши від "Фронту Змін" (я не симпатик цієї партії, але факт є фактом) в міську раду прокинув цю політичну силу та став бзпартійним. Самец!
Коля Показати IP 26 Травня 2011 18:30
Кварцяний прийшов у міську владу відстоювати власні інтереси,а не лучан. В нього футбол і все. А що більше проблем немає? Його цікавлять власні інтереси. Він ніколи нічого комусь не вирішить, а сам - ДОМАГАЄТЬСЯ. Сором такому депутатові.
1 Показати IP 26 Травня 2011 22:07
Столяр відноситься до футболістів, як на завлді до роботяг- мов завтра на твоє місце 10 буде. Так само й до лучан. Думає , що вже бога за бороду вхопив/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus