USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кварцяний назвав матч Таврія-Волинь жорстоким. ІНТЕРВ'Ю

25 Листопада 2013 07:00
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував нічию в грі з «Таврією».
«Матч пройшов дуже напружено з перших хвилин. Переживали ми, а найголовніше – футболісти. Дуже погано, що наші гравці не можуть грати холоднокровно. Ми їх завжди просимо – виходите грати, то забувайте про все. М`яч, контроль, дисципліна, дорожимо мячем у будь-яких обставинах. Було дуже багато втрат і багато невпевнених дій. На жаль, гра в нас з`явилася тільки після того, як випустили Матея. Він створив момент, пенальті», - публікує розмову з Кварцяним сайт FootballNews.

«В «Таврії» більше гравців, які готові грати індивідуально, «проковтуючи» простір. Ми в цьому напрямі поступалися, індивідуальні дії треба нам поліпшувати.
Я вже сказав, що два пенальті не забити на виїзді – це велика розкіш для Прем`єр-ліги. В моїй кар`єрі таке вже двічі було. Тим не менше факт такий відбувся і від нього не втекти. Видно так розподілили нам якісь сили...Ми вважаємо, що «Таврія» дуже старалася, билися за очки і не заслужила поразку. А ми вели в рахунку, не забили два пенальті… Вже пізно щось казати. Думаю, що команди заслужили по очку. Футболісти працювали для футболу, для вболівальників, тримали всіх у напрузі до останньої хвилини», - каже Кварцяний.

- Заміна Матуку була запланована?
-Ні, вона не була плановою. Матуку дуже повільно включився в гру, погано працював з м’ячем, не відбирав. А коли ще й порушив правила, я побоявся, що він й координацію втратив. Ще раз порушив би і його могли вигнати. Тому ми вирішили поміняти його на Матея. Він був травмований, але добре з м’ячем поводиться. Він забив, заробив пенальті, але в кінці вийшов на Кахрімана і втратив момент. Я питаю в нього: «Чому ти в дальній не бив?».

- Сьогоднішній матч претендує на унікальність: два пенальті, три вилучення, багато жовтих карток. Гра справді була дуже грубою?
- Жоден гравець не отримав таку травму, яка не дозволить йому зіграти у наступному турі. Окрім як дискваліфікованим… У нас ще недостатньо в команді ігрової агресії. Іноді характер прорізується. Якби у нас було вдосталь координаційної агресії, ми б компенсовували нею брак майстерності. Тому треба грати на максимальній віддачі, пристрасті.
Грубості сьогодні небагато було, більше жорсткості. Було багато порушень, які вилилися в червоні картки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова Показати IP 25 Листопада 2013 12:44
володимирович бува під сонцем всяко і всяко ще буде побережіться бо як вас не буде то й футболу на волині не стане здоровя вам кумире

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus