USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кварцяний забирає слова про відставку назад?

11 Серпня 2010 14:58
Тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний вагається, чи варто йти у відставку.

Про це 11 серпня пише сайт «Каналу новин 24».

Нагадаємо, що після поразки луцької «Волині» у матчі з луганською «Зорею» тренер лучан Віталій Кварцяний сказав, що йде у відставку.

«Після всіх інтерв'ю я відчуваю, як у мене все всередині ламається. Мій внутрішній голос каже: «Ти ж сам винен у всьому! Не потрібно нікого звинувачувати». Але все одно - щось на мене впливає в негативному плані»,-каже тренер волинян.

Коли йшов на прес-конференцію після матчу із «Зорею», то розумів, що я зараз - це не я, а інша людина. Цей внутрішній голос змусив мене сказати все те, про що я тоді наговорив. Тепер знаю на майбутнє: краще заплатити тисячу доларів штрафу, але не йти ні на яку прес-конференцію», - сказав Кварцяний.

«Чи залишусь я у «Волині»? Поговорю з президентом, а там побачимо», - сказав наставник луцької команди.

Тим часом капітан «Волині» Владислав Ващук каже, що справитися з командою може тільки Кварцяний.

«У роздягальні, під час матчу із «Зорею», звичайно, головний тренер в кількох словах пояснив гравцям, що ті повинні переглянути своє ставлення до роботи. Ми були дуже засмучені поразкою. Виходячи з розвитку подій у поєдинку, «Зорю» ми повинні були обігрувати»,- говорить Ващук.

«За п'ять турів у Прем'єр-лізі ми забили лише один гол. Це про щось говорить... Віталій Володимирович, зрозуміло, переживає. Він хоче, щоб команда показувала агресивний, атакувальний футбол. У першому таймі зустрічі із «Зорею» нас от-от повинно було прорвати, однак у другій половині гри чомусь зменшили оберти...», - каже капітан «Волині».

«Все, що створено в «Волині» - заслуга Кварцяного. Мені здається, керувати цією командою може тільки він. Ніхто інший тут не впорається»,- додав Ващук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛітРедактор Показати IP 11 Серпня 2010 16:43
КварЦ без "Волині", як "Динамо" без ЛОБАНА)) Ніби й грають, але не вистачає вибухової хвилі. Так що куди ж ви дінетеся, пане Віталію, до кінця стояти, насмерть!!))
порадник Показати IP 11 Серпня 2010 20:13
будь мужиком! сказав - і йди! а то як дєвочка: і хочеться і колеться. а по-друге: аби працювати з людьми, то треба бути перш за все вихованим і культурним, а не копняками розмахувати. прикро, що бута відразу ж на полі не заїхав у відповідь. може, після того справді пішов би і не тероризував пацанів. один гол забили і той завдяки тому, що поруч не було великого тренера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus