USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Кварцяний знову обіцяє «сказати все»

9 Липня 2012 15:31
Колишній головний тренер луцької «Волині», нині наставник криворізького «Кривбасу», Віталій Кварцяний невдоволений трансферною політикою власників клубу. Йому заборонили підписувати колишніх гравців волинської команди і не дають грошей на форварда.

Про це футбольний фахівець розповів сайту «ПроФутбол».
В інтерв’ю Кварцяний поскаржився, що йому не дали можливості підсилити команду гравцями європейського рівня. Також він повідомив, що не можна брати в «Кривбас» футболістів з «Волині».

«Чому? Тому що з «Волині»! А що «Волинь» поганого зробила «Кривбасу»? «Кривбас» взяв у «Волині» чотири очки в минулому році ‒ вдома обіграв, у Луцьку ‒ нічия. Те, що Кварцяний тут працює? Так самі футболісти хочуть йти до мене ‒ хай грають!» ‒ висловився він.

Зі слів тренера, екс-гравець «хрестоносців» Євген Пічкур, який перебував на оглядинах в «Кривбасі», засмучений такою політикою клубу. Загалом Кварцяного здивувала позиція керівництва, адже хавбек міг перейти як вільний агент.

«Сказали зверху: «Не брати!». Взагалі ‒ просто йде таке питання ‒ навіть вільних не можу взяти!» ‒ мовив коуч.

Водночас Кварцяного обурює небажання власників «Кривбасу» придбати нападника. «Придбання вирішують так, щоб не вирішити. От і все. Знаходять причини якісь незрозумілі. Я здивований, взагалі! Здивований! Відчуваю причини, але поки мовчу! Мене не треба обманювати, я ж не перший день працюю!» ‒ сказав футбольний фахівець.

Окрім цього, він пообіцяв найближчими днями оприлюднити список гравців криворізького клубу, які недостатньо відпрацьовують під час тренувань та товариських зустрічей.

«Є ще гравці ‒ я не хочу поки говорити. Але скоро я скажу... Днями я скажу все! Я мовчав, думав, що мене розуміють. Навіщо жартувати у футболі? Це ж карається…», ‒ зауважив Кварцяний.

Нагадаємо, 4 грудня тренер погрожував розказати всю правду про український футбол, якщо суддівський комітет ще хоч раз «зачепить» «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
D Показати IP 9 Липня 2012 18:02
кадр..
Fan-fan Показати IP 9 Липня 2012 22:02
А чего он жалуется? Ведь знал куда шел, его силой никто не тянул?! Это было предсказуемо, не зря Максимов еле сдерживаясь, но только намекал, что не все в порядке в Кривбассе, а вот Кварц молчать не будет! И не удивлюсь, что он или через пару месяцев или максимум пол-года оттуда уйдет! Да и вообще не место таким командам в "вышке"! Сами не играют, не развивают футбол и другим мешают, а то и вовсе игры продают!!!
вий Показати IP 10 Липня 2012 01:37
Единственный тренер в Украине который любит футбол В сборную его или ФФУ-дайте патриоту работать коррупционеры
Александр Показати IP 10 Липня 2012 14:02
Ну для того, чтобы "сказать все", для начала нужно "вспомнить все", как учил нас губернатор Калифорнии)). А "вспомнив все", действительно очень хороший тренер Кварцяный врядле будет ВСЕ говорить)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus