USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.90 10.08

Київський «Servicemaster» кидає виклик луцькому «Волиньбаскету»

9 Січня 2016 13:22
Учасник Ліги Героїв «Servicemaster» кидає виклик досвідченому клубу Суперліги Фаворит Спорт «Волиньбаскет-WOG». Про це повідомляють організатори.

Так, дві команди зійдуться у поєдинках вже цими вихідними, 9 та 10 січня.

Відтак, – пишуть організатори, – не плануйте нічого на найближчі вихідні, тому що в ці дні в київському «Меридіані» в небувалій сутичці за Кубок України зійдуться Давид і Голіаф!».

9 січня (субота) – 15:00.

10 січня (неділя) – 16:30.

«Приходьте самі і приводьте друзів! Зберемо повний зал! Підтримаємо наших хлопців і допоможемо створити сенсацію!», – закликають організатори.

Нагадаємо, «Волиньбаскет-WOG» приймав 26 грудня у Луцьку «Кривбас». Це був один із завершальних матчів другого кола регулярного сезону у чемпіонаті України з баскетболу Суперліга Фаворит Спорт.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що грудень у Луцьку був місяцем суперлігового баскетболу. Фактично всі матчі другого кола цьогорічної Суперліги з баскетболу серед чоловічих команд луцький БК «Волиньбаскет» приймав удома.

В турнірній таблиці Суперліги волиняни – на 9-му місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Діма Показати IP 6 Січня 2016 22:53
Ну. Аж цікаво поспостерігати, за тим як "оновлена" команда в Новому році буде себе проявляти. Тим паче суперник дозволяє. Головне налаштуватися... і до зустрічі в Луцьку проти Динамо.
тиць-здиць Показати IP 9 Січня 2016 10:57
дев’яте місце, в принципі, непогане, якби воно не було останнім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus