USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лави луцьких олімпійців поповнилися десятою шкільною командою. ФОТО

5 Лютого 2009 10:31
Загальноміські змагання «Стань в ряди олімпійців!», які відбулися 4 лютого у приміщенні Луцької ЗОШ №19, заінтригували журі своєю напругою, яка зберігалася до кінця гри. Так висловився заслужений працівник фізичної культури і спорту України Володимир Тонконог, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Учора за місце у лавах олімпійців змагалися команди луцьких загальноосвітніх шкіл №10 «Козачата» та №19 «Олімпія». Дві команди були досить добре підготовленими, тому впродовж гри рахунок зберігав інтригу.
Таким чином перед останньою комплексною естафетою встановилася нічия – 12:12. Проте під час останнього виступу команд «Олімпія» здобула перемогу. «Вже давно журі змагань «Стань в ряди олімпійців» не спостерігало такої інтриги», – висловив своє захоплення Володимир Тонконог.
 
із результатами попередніх етапів, які озвучив начальник управління освіти та науки Луцької міськради Сергій Калуш, до півфіналу загальноміських змагань пройшли вже десять команд, включаючи «Олімпію» ЗОШ №19. Ще двох переможців визначить спортивне протистояння у школах №23 та №2.
 
Між естафетами свої виступи глядачам дарували ансамблі сучасного і спортивного танцю. А танцювальному колективу ЗОШ №9, згідно з рішенням членів журі, вручили приз глядацьких симпатій.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus