USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лазорко очолив Федерацію важкої атлетики Волині. ФОТО

29 Квітня 2013 12:47
Кадрові зміни відбулися в обласному керівництві важкої атлетики. Знані тренери цього виду спорту запросили бізнесмена Олександра Лазорка очолити Федерацію важкої атлетики Волині.

Представлення нового голови Федерації відбулося під час поєдинків, присвячених пам’яті героїв аварії на ЧАЕС, у спорткомплексі фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Майже шістдесят важкоатлетів взяли участь у змаганнях на Кубок пам’яті героїв Чорнобиля, що в Луцьку відбулися вже втретє. Заслужений тренер України Микола Авраменко представив Олександра Лазорка учасникам турніру, переконуючи, що він, як голова Федерації важкої атлетики Волині, сумлінно виконуватиме свої обов’язки, сприятиме розвитку важкої атлетики у нашій області, яка, мовляв, на теренах області є одним із провідних видів спорту. «Це підтверджує те, що наші спортсмени-важкоатлети останніми роками жодного разу не програли командні змагання чемпіонату та Кубка України», - висловився Авраменко.

Своєю чергою, Олександр Лазорко запевнив присутніх, що важка атлетика йому близька і зрозуміла. Адже його тесть, каже новий голова, свого часу був членом олімпійської збірної СРСР. Окрім того, старший син, навчаючись у школі, тренувався у Миколи Авраменка. Тож у його планах, як голови Федерації важкої атлетики Волині, – всебічне сприяння цьому виду спорту, поліпшення умов для тренувань, допомога спортсменам, аби вони і надалі показували високі результати на змаганнях усіх рівнів.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віктор Показати IP 29 Квітня 2013 13:27
єдиний лідер на Волині, такий собі, справжній "хазяїн", як ніхто торбується за лучан. І садочкам допомагає, і ветеранів підтримує, та й не лише на 9 травня, гроші на хворого хлопчика організовано збирає, та ще й спортсменів наших підтримує! На Губернатора болотуйтесь, Вас підтримають більшість, "не сліпих" і "не глухих"!
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2013 13:41
Про Лазорка чути завжди, є ті хто постійно говорять, а є ті хто роблять, так ось він відноситься до останніх. Так тримати.
Віктору Показати IP 29 Квітня 2013 13:54
На Губернатора не балатуются...його призначає президент. Буде зміна президента - буде губернатор Лазорко. Чекаємо змін!
ку ку Показати IP 29 Квітня 2013 14:05
шашки, шахмати.
Сергій Показати IP 29 Квітня 2013 15:31
УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Тут, таке враження, всі коментатори зі штабу Лазорко. Не позортесь. Губернатора знайшли.
Баннед Показати IP 29 Квітня 2013 15:52
Ага, с федерации тяжелой атлетики прямо в губернаторы!
луцьк Показати IP 29 Квітня 2013 16:52
А зараз на високих посадах з якою освітою? Так що на рахунок Лазорка - це дуже реальні речі пишуть!!!
Таня Показати IP 29 Квітня 2013 17:01
Я не зі штабу Лазорка, але людина маючи і роботу і матеріальне забезпечення - вирішила ще допомогти рідному місту. Це просто прекрасно,побільше таких "нежадних мільйонерів" для Луцька чи Волині. І для чого писати всякий бруд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus