USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ліга чемпіонів: «Барселона» і «Бордо» - у чвертьфіналі

18 Березня 2010 09:34
Учора відбулися останні матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
Іспанська »Барселона« вийшла у чвертьфінал Ліги чемпіонів, здобувши впевнену перемогу над німецьким »Штутгартом» Із рахунком 4:0. Дубль у складі каталонського клубу на рахунку Ліонеля Мессі, по голу забили Педро Родрігес і Боян Кркіч.
Гості не створили за весь матч жодного небезпечного моменту біля воріт Вальдеса. Натомість, каталонці не реалізували, як мінімум, половину гольових атак. Нагадаємо, що перша гра завершилась з рахунком 1:1.
Зазначимо, що »Барселона« залишилася єдиною іспанською командою у Лізі чемпіонів 2009/2010. «Реал« та «Севілья» завершили боротьбу на стадії 1/8 фіналу.
В іншому матчі французький «Бордо» вдома переміг грецький «Олімпіакос». На голи Гуркюффа та Шамаха гості знайшли лише один аргумент у вигляді м\'яча Мітроглу. Загальний рахунок протистояння - 3:1 на користь «Бордо».
Таким чином  «Барселона» та «Бордо» стали останніми клубами, що долучилися до когорти чвертьфіналістів Ліги чемпіонів. Вони чекають на жеребкування наступних етапів турніру, що відбудеться в п\'ятницю, 19 березня у штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні.
Жереб Ліги чемпіонів буде кинутий о 13.00 за київським часом. До чвертьфіналу потраплять вісім переможців пар 1/8 фіналу. На цій стадії турніру жеребкування буде проведене наосліп. Тобто клуби з однієї національної асоціації можуть зустрітися один з одним.
Чвертьфінали традиційно складатимуться з двох поєдинків. Перші зустрічі відбудуться 30 (вівторок) і 31 (середа) березня. А матчі-відповідні - 6 (вівторок) і 7 квітня (середа), - пише Gazeta.ua із посиланням на ТСН, УЕФА, turnir.com.ua
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 18 Березня 2010 21:09
Мессі, як завжди, провів блискучий матч. Цікаво хто буде в фіналі Барселона - ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus