USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ліга Європи: «Дніпро» помстився за поразку

6 Серпня 2010 09:08
Два забиті м’ячі після кутових ударів вивели дніпропетровський «Дніпро» у плей-офф раунд Ліги Європи - якщо в першому матчі сербський «Спартак Златібор-Вода» двічі забив українцям із 11-метрової позначки, то цього разу дніпропетровці відповіли іншими стандартними положеннями.
Про це 6 серпня пише Gazeta.ua.
Ліга Європи, третій відбірний раунд.
Матч-відповідь:
«Дніпро» - «Спартак Златібор» 2:0 (1:0)
Голи: Селезньов 45 (1:0), Холек 48 (2:0)
«Дніпро»: Каніболоцький, Денисов, Чеберячко, Лобжанідзе, Русол, Калиниченко (Назаренко, 75), Феррейра, Холек, Кравченко (Ротань, 30), Коноплянка, Селезньов (Гоменюк, 71)
«Спартак Златібор»: Лабус, Убіпаріп (Міріч, 46), Веселіном (Носкович, 80), Торбіца, Пушкаріч, Адамович, Братіч, Сімович, Шарац, Стевановіч, Антонич.
Попередження: Стевановіч 30, Коноплянка 62, Веселіном 67, Братіч 85

До речі, на «Дніпро-Арені» вже «дніпряни» могли бити пенальті. У середині першого тайму у арбітра зустрічі швейцарця Штефана Штудера на це були вагомі підстави, коли після удару Євгена Селезньова на шляху м’яча у ворота встала рука захисника «Спартака» Братіча, проте швейцарець вважав це не навмисною грою і пенальті не призначив.
Через десять хвилин Селезньов все ж потрапив в обійми партнерів. «Вистрілив» черговий кутовий, хоча до цього вони не несли великої загрози воротам Лабуса. А тут захисники не догледіли за Євгеном, який з лінії воротарського майданчика відправив м’яч у верхній кут після подачі Феррейри. У першому таймі у гостей залишався час розвести м’яч з центра поля і збігати до чужого штрафного. За весь тайм серби так і не змогли жодного разу вдарити по воротах Каніболоцького.
А ось у «Дніпра» вийшло реалізувати перший же кутовий у другому таймі. Цього разу подавав Калиниченко, а вбив м’яч під поперечину Маріо Холек. Власне, цей гол за великим рахунком вже не мав значення. «Дніпро» влаштовувала і мінімальна перемога з урахуванням виїзного м’яча, але все ж таки давав право на одну помилку.
Неприємність могла статися на 70-й хвилині - швидка триходівка закінчилася ударом Міріча з близької відстані. Це був перший і останній момент «Спартака». Останні хвилини з походом до штрафного майданчика «Дніпра» сербського воротаря були нервовими, але до реальної небезпеки справа не дійшла.
3:2 за сумою двох матчів і 6 серпня «Дніпро» дізнається останнього суперника на шляху до групи Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus