USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікар з Волині – віце-чемпіон світу з футболу

20 Липня 2017 11:04
Лікар Микола Абрамчук, який працює ортопедом-травматологом в Любомльській лікарні, де у складі збірної України став срібним призером двадцять третього чемпіонату світу з футболу серед працівників медицини. Змагання відбувалися у липні в австрійському місті Леоганг, інформує Кордон.

На груповому етапі українська збірна перемогла команди Південної Кореї (5:0), Канади (2:1) і поступилася шведам (1:2). У чвертьфіналі та півфіналі наші медики з однаковим рахунком 1:0 переграли збірні Каталонії та Швеції. У вирішальному ж поєдинку з чехами українці поступилися 0:3 і здобули срібні нагороди.

Це, до речі, найкращий результат України на таких турнірах. До того найвищою звитягою було четверте місце у 2015 році.

Микола Абрамчук виходив на поле у всіх шести матчах нашої команди. Футбол для нього — хобі, і цим видом спорту він займається з раннього дитинства. Молодий чоловік розповідає, що взяти участь у чемпіонаті світу йому вдалося завдяки допомозі спонсорів.

«На щастя, у нашому районі знайшлися люди, небайдужі до спорту і тих, хто ним займається», — каже Микола Абрамчук. Відтак, подякував усім, хто фінансово допоміг в організації поїздки на турнір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пацієнт! Показати IP 20 Липня 2017 15:09
Дуже професійний лікар! Знає свою справу, на відміну від обласних "святил" медицини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus