USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ломаченко переміг Лінареса та встановив світовий рекорд

13 Травня 2018 09:41
Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко бився проти чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі венесуельця Хорхе Лінареса. Перемогу у бою здобув Василь Ломаченко. І став новим чемпіоном, пише 24 канал.

Обидва суперники мали вдосталь часу підготуватися до бою, тож розпочали поєдинок без розвідки, одразу перейшовши до атакувальних дій. Лінарес намагався брати за допомогою довших рук, Ломаченко відповідав швидкістю на ринзі. Так швидко минули перші раунди.

З четвертого раунду у суперників почали проходити удари. Ломаченко, зазвичай, намагався пройти за руку Лінаресу, венесуелець на це відповідав серією ударів. Українець у цей час виглядав небезпечніше і цікавіше.


У Ломаченко проходили серії ударів

Однак у шостому раунді на ринзі опинився саме Ломаченко. Лінарес дочекався моменту, і в нього пройшов прямий удар в обличчя українцю. Вперше на професійному ринзі Ломаченко впав на ринг. Однак одразу піднявся. За таку неуважність в перерві отримав від свого батька та тренера.


Після сьомого раунду у боксерів почала відчуватися втома в руках – почали частіше проходити удари. Цим і скористався Ломаченко. У десятому раунді в нього пройшла серія в голову, після чого послідував удар по печінці. Лінарес такого не очікував і пропустив це. Від удару він впав на ринг з підігнутими колінами. Піднятися і продовжити поєдинок йому не вдалося.


Відтак Василь Ломаченко здобуває титул чемпіона WBA у легкій вазі. Українець оновив рекорд в історії боксу: уже в 12-му поєдинку він став чемпіоном світу в третій ваговій категорії.

Тепер йому слід відмовитися від титулу чемпіона за версією WBO у другій напівлегкій вазі.


Відео бою Ломаченко – Лінарес
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus