USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанка – абсолютна чемпіонка з бразильського джіу-джитсу

1 Жовтня 2017 18:17
30 вересня у Львові закінчився відкритий чемпіонат Lviv Open 2017 Gі. Абсолютною чемпіонкою серед жінок на змаганнях з бразильського джіу-джитсу у розділі Gі стала лучанка Вікторія Казакова. Дівчина перемогла у поєдинках з призерками всіх вагових категорій, пише Таблоїд Волині.

«Це лише третій змагання з цього виду спорту для мене, і я рада, що в мене виходить. Не можу забути цю відчуття, коли зупиняю сутичку, а потім саме твою руку піднімають, як переможця. Заради цього дійсно хочеться прокидатися вранці і тренуватися далі», – розповідає переможниця.

«Готувалась три місяці, бо ці змагання були саме в кімоно, а до цього я не мала такого досвіду, хоча схожою боротьбою займалася давно. Однак, це нова специфіка.

На змагання приїхали спортсмени багатьох клубів Києва, Хмельницького, Львова, Кривого Рогу, Білої Церкви, Одеси… Я вдячна команді свого клубу Garda. Вони теж здобули свої медалі і мені дуже допомагали в досягнені своєї цілі», – розповіла Вікторія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus