USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин став найкращим баскетболістом серед школярів України

15 Травня 2015 13:15
Київський Палац спорту приймав ігри всеукраїнського фіналу Чемпіонату баскетболу 3х3 серед команд загальноосвітніх навчальних закладів.

У змаганнях взяли участь команди дівчат і юнаків двох вікових категорій: 1997 і 2000 років народження. До фінальної стадії турніру дійшла команда юнаків 1997-го року народження Волинського обласного ліцею.

Згідно з результатами дев’ятигодинних баскетбольних баталій лучани вибороли «золото» у свої віковій групі. У луцькій команді виступали Максим Дейна, Данило Іщук, Володимир Коцько. А лідер волинян Павло Масицький став MVP усього турніру.




«Перед поїздкою до Києва ми налаштовувалися лише на перемогу. Ставку у тренувальному процесі ми робили на посилену фізичну підготовку. Дякую велике тренеру, що привів нас до цієї перемоги. Спорт – це емоції, враження та багато адреналіну. Я спробував себе у багатьох спортивних секціях, але баскетбол мені найбільше припав до душі», - розповідає Масицький.

«Я завжди говорю, що щастить найсильнішим. Можливо суперники не достатньо серйозно підійшли до матчів з нами. Та й увага всіх журналістів і фотографів спершу була прикута до ігор за участю команд з Черкас та Запоріжжя. Та наші хлопці показали характер і справді билися до останнього. На нагороджені Президент Федерації Баскетболу України Олександр Волков похвалив наших хлопців, а Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов сказав, що по-новому почав дивитися на баскетбол», - коментує тренер лучан Дмитро Чайковський.

Нагадаємо, торік на аналогічному турнірі луцькі баскетболісти були п’ятими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
dfe Показати IP 15 Травня 2015 13:37
Молодці хлопці! Повага! Так тримати !
Максим до dfe Показати IP 15 Травня 2015 13:56
Дякую! Приємно)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus