USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучанин став переможцем двох турнірів серед бодібілдерів

21 Квітня 2018 12:15
Двоє змагань і дві медалі, одна з яких – золота. Луцький бодібілдер Дмитро Миндреску успішно виступив у Києві та Житомирі, доповнивши спортивну скарбничку Волині черговими призами.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Дмитро розповідає, що для нього це вже друга перемога в професійному спорті.

«Загалом спортом я займаюся давно, років з 13, а от професійно до цього підійшов нещодавно. Так, минулої осені я став чемпіоном західної України. Я взяв участь одразу в двох змаганнях. На відкритому Кубку Києва минулої суботи я виборов бронзу до 90 кілограмів. Другі змагання відбулися в неділю у Житомирі - відкритий Кубок Полісся з бодібілдингу, у своїй категорії я зайняв перше місце.



Для мене спорт – це саме життя, що дає силу, рухатися вперед, здобувати нові перемоги», - розповідає лучанин.
Зауважимо, поза спортзалом і спортивними виступами Дмитро підприємець і займається торгівлею, де, як і в спорті, вміє ставити цілі та їх досягати важкою працею.

Нагадаємо, торік Дмитро став абсолютним чемпіоном із бодібілдингу у західному регіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus