USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин став абсолютним чемпіоном із бодібілдингу у західному регіоні

10 Жовтня 2017 17:15
Семеро лучан взяли участь у Чемпіонаті західного регіону України з бодібілдингу та фітнесу й вийшли у фінал. За результатами змагань двоє спортсменів здобули золоті нагороди і двоє срібні.

Чемпіонат західного регіону України з бодібілдингу та фітнесу відбувся в Івано-Франківську цими вихідними.

Президент Федерації бодібілдингу Волинської області Володимир Горошко розповідає, що розпочався сезон змагань і лучани гідно представили область.

«Участь у них взяли близько сотні спортсменів, серед яких було семеро лучан. Усі наші спортсмени вийшли у фінал, а також здобули 4 призових місця. Це вдалий старт осіннього сезону для Волинської федерації бодібілдингу, адже усі спортсмени вийшли у фінал, показавши хороший рівень підготовки. Варто відзначити успіхи спортсмена Дмитра Миндреску, який до цього був аматором. Загалом, він давно тренується, однак не заходив у професійний спорт, утім, цього року вирішив дебютувати й це в нього вдалося успішно», - каже Володимир Горошко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ВОЛИНЯНКА В ПОЛЬЩІ ДОПОМАГАЄ ЖІНКАМ ЗДІЙСНЮВАТИ МРІЇ

За результатами змагань Дмитро Миндреску здобув золото. Зауважимо, що за день до цих змагань Дмитро здобув срібло на чемпіонаті у Хмельницькій області та це не завадило йому успішно виступити й наступного дня. Також перше місце посів і Дмитро Сидорчук. Він став абсолютним чемпіоном у номінації «менс фізік». Срібні медалі отримали Антон Папежук (менс фізік) та Ігор Степанов (класичний бодібілдинг).

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підприємець, а тепер вже й професійний спортсмен, Дмитро Миндреску говорить, що досі не усвідомлює перемоги, адже це стало великою несподіванкою.

«Спортом я займаюся більше 10 років. Зазвичай сам тренуюся, але й запитую порад у професіоналів. Ці змагання стали логічним продовженням моїх спортивних досягнень. До них інтенсивно тренуватися почав вже на початку року. Я не очікував, що стану переможцем. Як їхав на змагання, лише хотів спробувати свої сили та реально оцінити мої досягнення. Тому ця перемога була дуже неочікувана, я й досі не можу в це повірити», - ділиться враженнями спортсмен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Денис Показати IP 10 Жовтня 2017 18:50
Молодець Дмитро!!!
Анастасія Показати IP 21 Листопада 2017 13:52
Дмитро - чудова людина, розумний, веселий і доброзичливий... Наш львівський колектив за нього вболівав і вірив. Бажаємо йому нових і нових перемог. Спорт це любов його життя, ми пишаємось тобою Дмитро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus