USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин став чемпіоном світу з ушу. ФОТО. ВІДЕО

4 Листопада 2010 16:01
Лучанин Дмитро Панасюк, який є майстром спорту з ушу та представником Волинського обласного осередку Української Федерації ушу, став золотим призером чемпіонату світу з традиційного ушу, який проходив у Китайскому місті Шиєн.
На чемпіонаті були представлені 85 країн світу. Українська делегація нараховувала 38 чоловік, серед яких були представники Київської, Донецької, Одеської, Харківської, Дніпропетровської, Волинської, Миколаївської, Вінницької,Запорізької, Житомирської областей та Севастополя. Всього українські спортсмени привезли 3 золоті, 4 срібні та 8 бронзових медалей.
Дмитро займається ушу близько 11 років і розповів, що особливо на перемогу не розраховував, адже сприймає будь-які змагання насамперед як можливість побачити свій рівень підготовки та помилки. «Для мене більше значення має те, що я, під час підготовки до змагань, бачу підтримку батьків, тренерів, команди, з якою у нас спільна мета. Саме в це період ти повністю віддаєшся спортзалу. А змагання як такі – це вже показник досягнутого тобою результату, досвід, який я можу потім передати своїм учням. Звичайно, отримавши перемогу, відчуваєш піднесення, радість, але потім все-одно потрібно повертатися у спортзал. А якщо жити однією перемогою, то потім в зал ти не повернешся, не зможеш працювати на тих фізичних кондиціях як завжди» - зауважив Дмитро.









На відео – фрагмент показового виступу учасників чемпіонату світу з традиційного ушу. У показовій постановці бере участь Дмитро Панасюк (у білому костюмі)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 4 Листопада 2010 16:04
Ооооо, я його знаю! Круто! Молодець!!!!
ИньЯнь Показати IP 5 Листопада 2010 08:06
Круто блин!
M Показати IP 5 Листопада 2010 09:40
Я пишаюсь тим, що в Луцьку, та й в Україні є такі люди. Молодець!
Стас Показати IP 5 Листопада 2010 09:52
Главное, что у парня нет излишних амбиций и звёздности. Он ведь по сути навалял всему миру, но понтов нет.И это реально круто! Молодца!!!! Желаю успехов!!!
Маркіян Показати IP 5 Листопада 2010 18:18
Хлопчина крутий! Молодець!
Юля Показати IP 8 Листопада 2010 18:27
Дімка ти молодчина!!!!! ми тобою дуже пишаємося!!!!!!!!!!твої одногрупники
ЮЛІЯ Показати IP 8 Листопада 2010 18:49
ДІМКА, ТИ МОЛОДЧИНА! МИ ТЕБЕ ВІТАЄМО!!!!!!!!ААААА! ЦЕ НАШ ОДНОГРУПНИК!!!!УРА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus