USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанин встановив світовий рекорд. ФОТО

19 Квітня 2011 17:22
Батько з сином Анатолій та Вадим Гречки із Луцька відзначилися на Четвертих всесвітніх іграх серед спортсменів із вадами зору.
Лучани представляли Волинський центр «Інваспорт» і стартах показали високий результат у пауерліфтингу, - пишуть Відомості.UA.
Загалом у змаганнях, що відбулися у турецькому місті Анталія, взяли участь 3000 спортсменів із 64 країн світу.
Студент третього курсу Луцького інституту розвитку людини «Україна» Вадим Гречко здобув срібну нагороду, поступившись іранському спортсменові лише 2,5 кілограма.
Зате Анатолій Гречко зумів встановити світовий рекорд у присіданні зі штангою у ваговій категорії до 75 кілограмів – 260 кілограм. Крім того, лучанин побив рекорд України у сумі триборства на 35 кілограмів, нині він дорівнює 650 кілограмів.
Анатолій Гречко прилетів до Анталії з високою температурою, але навіть хворіючи, зумів вибороти третє місце та встановити кілька світових рекордів серед ветеранів.
Після нетривалого відпочинку батько та син Гречки почнуть готуватись до осіннього чемпіонату України під керівництвом заслуженого тренера Олега Хом’яка на базі мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
GYM Показати IP 19 Квітня 2011 18:47
Повага !
дядя Женя Показати IP 19 Квітня 2011 19:31
Вітаю Олега з перемогою його вихованців!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus