USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луческу може очолити збірну України

27 Листопада 2009 16:45
Новим наставником збірної України з футболу може стати наставник донецького Шахтаря Мірча Луческу.
Як повідомив журналістам на засіданні Футбольного прес-клубу, що проходить сьогодні в Будинку футболу, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, він готовий запропонувати посаду головного тренера збірної України нинішньому наставникові донецького Шахтаря Мірчі Луческу.
Чи йдеться про поєднання двох посад, чи про перехід румунського тренера на роботу виключно в збірній, поки не повідомляється.
Остаточне рішення з цього питання буде ухвалено на засіданні Виконкому ФФУ в грудні цього року – пише Коресподент.
Нагадаємо, раніше наставник донецького Шахтаря Мірча Луческу став Людиною року і Тренером десятиліття за версією авторитетного румунського видання Fanatik.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 27 Листопада 2009 22:31
А що, як на мене, не поганий варіант. Мірча хороший тренер. Питання тільки, чи захоче Ахметов його відпустити.
Vetal Показати IP 28 Листопада 2009 15:16
Та це галіма провокація з боку Суркіса, Луческу відмовиться скаже що Ахмет не пустив, і знову поставить якогось екс динамівця, сказавши нуто я ж хотів але ж ніхто з закордонних в нашу збірну йти не схотів.
alex Показати IP 28 Листопада 2009 20:44
Це черговий бездарний хід Сурка. З Ахметовим вони на ножах. І це для того щоб насолити Рінату? Це все робиться для того, щоб відволікти увагу болільників від самого Сурка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus