USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк і Харків розсудить киянин Лисенчук

6 Серпня 2015 08:49
Комітет арбітрів призначив суддів на матчі 4-го туру Ліги Парі-Матч. Зокрема, домашній матч «Волині» проти харківського «Металіста» (7 серпня, 19.00) обслуговуватиме арбітр національної категорії Сергій Лисенчук. Про це йдеться на сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 4 серпня з 10.00 розпочався продаж квитків на цей поєдинок.

Сергій Лисенчук народився 5 січня 1972 року. Суддівську кар’єру розпочав у 1996 році. Матчі другої ліги обслуговує з 2001 року, першої – з 2004 року, матчі Прем’єр-ліги – з 2009 року.

Загалом за суддівства Лисенчука «Волинь» зіграла 13 матчів: 4 виграла, 2 звела до нічиєї і 7 програла за різниці забитих та пропущених м’ячів 14 – 26.

У матчах за участі «Волині» Лисенчук 23 рази показував жовті картки гравцям «Волині» і 19 разів – гравцям команд-суперників. Два рази з поля вилучалися гравці - по разу волиняни і їх суперники. Двічі було призначено пенальті у ворота опонентів лучан і двічі – у ворота «Волині». Востаннє цей арбітр обслуговував поєдинок за участю «Волині» у травні цього року – Волинь – Говерла (4:2).

Всього у минулому сезоні Лисенчук був головним арбітром у 8-ти матчах УПЛ. У них він показав 17 попереджень, вилучив 1 гравця, тричі призначав пенальті. Двічі Лисенчук працював у матчах Кубку України.

Асистентами арбітра у поєдинку «Волинь» - «Металіст» будуть Ярослав Трехліб та Володимир Жарий із Дніпропетровської області.

Четвертий арбітр – Олександр Іванов з Донецької області. Він обслуговуватиме також поєдинок молодіжних команд «Волині» та «Металіста», який відбудеться у четвер 6 серпня о 17.00.

Інспектор ФФУ: Андрій Шандор (Львів)

Директор матчу: Анатолій Савчук (Луцьк)

Офіцер безпеки ФФУ: Ігор Лєщенко (Луцьк)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus