USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька команда стала чемпіоном України з пляжного гандболу

7 Липня 2016 18:01
Десять команд з восьми регіонів України змагалися у Южному з 1 по 5 липня за медалі чемпіонату України з пляжного гандболу. Для національної збірної з пляжного гандболу ці змагання стали основним етапом підготовки до чемпіонату світу в Угорщині, натомість гравці юнацької збірної (2000 року народження та молодші) перевіряли свої сили перед чемпіонатом Європи, що пройде в Португалії.

Про це повідомляє управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Команди були розподілені на дві групи. У групі А змагались команди: «Портовик», «Томашпіль», «Полтава», «Харків» та «Южне-1». Команда міста Луцька виступала у групі В разом з командами: «Тернопіль», «Нововолинськ», «Львів» та «Южне-2».

Здобувши перемоги над усіма суперниками, луцькі спортсмени посіли перше місце в групі і продовжили боротьбу за медалі.

В 1/4 фіналу команда м. Луцька з рахунком 2:0 переграла команду «Томашпіль», а в 1/2 фіналу команду з міста Полтава.

У фіналі наші гандболісти зустрілися з земляками, командою з міста гірників «Нововолинськ» і в запеклій боротьбі здобули перемогу з рахунком 2:1, а з нею і звання чемпіонів чемпіонату України з пляжного гандболу 2016 року.

Друге місце у команди з міста гірників, а бронзовим призером стала команда господарів - «Южний-1».

По закінченню змагань головні тренери юнацької та чоловічої збірної оголосили списки юнацьких та чоловічих збірних команд України. Приємно відзначити, що до складу головної національної чоловічої збірної команди потрапили троє лучан, а саме: Юрій Шамрило, Владислав Паровінчак та Микола Шнит, які братимуть участь в чемпіонаті світу в Угорщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus