USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розпочався Командний чемпіонат України

19 Вересня 2016 09:09
Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2001 року народження і молодші розпочався у Луцьку. У 38 видах програми змагатимуться 604 учасники. Про це стало відомо після засідання секретаріату змагань, яке відбулося у неділю на стадіоні Авангард.

Чемпіонат розпочався із заходу у спортивній ходьбі на 3 000 м. Згодом у боротьбу включаться багатоборці, метальниці молоту та штовхальниці ядра.

Відзначимо, переможці Командного чемпіонату визначаться у вівторок за підсумками всіх видів програми.

О 15:30 на «Авангарді» відбудеться парад учасників та урочисте відкриття змагань. У понеділок змагання триватимуть на Авангарді до 19:00, у вівторок – з 9:00 до 13:00.

На чемпіонаті працюватиме старший тренер юнацької збірної України Андрій Каратєєв, адже за підсумками змагань формуватиметься юнацька збірна країни.

Чемпіонат організовано Федераціями легкої атлетики України та Волинської області. Партнер змагань – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Розклад змагань та відеоанонс можна переглянути на сайті ФЛАВО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus