USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Луцька осінь - 2015» визначила 5 найсильніших чоловічих волейбольних команд

9 Листопада 2015 14:59
Свідком яскравого спортивного свята стало місто Луцьк у суботу, 7 листопада. Обласна ДЮСШ приймала 5 найсильніших чоловічих волейбольних команд Волинської області («Олюртранс», СКФ «Україна-Підшипник», «КДЮСШ № 1» (Луцьк), «Борідка» (Ковель) і «Тростянець» (Ківерцівський район) та команду «Енергія» (Млинів).

Уже з групової стадії турніру було помітно, що кожна команда ставить перед собою найвищі завдання – здобути перемогу, а коли справа дійшла до півфіналів, то напруга і емоції на майданчику були нестримні, - розповів менеджер Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олексій Сорокун.

«Сьогодні ми бачимо високий рівень жіночого волейболу, де наша команда приймає участь у суперлізі. Свого часу і наша легендарна чоловіча команда «Підшипник» гідно захищала честь міста та Волині у Вищій лізі з волейболу. Сьогодні на майданчику - сузір’я гравців Волинського чоловічого волейболу, поряд з ними ми бачимо і команду КДЮСШ № 1 де функціонує відділення з цього виду спорту, і я бачу як у цих хлопців горять очі, і помітний їхній запал коли вони протистоять досвідченим командам. Саме вони є нашим майбутнім чоловічого волейболу. Ми бачимо, що є великий потенціал чоловічого волейболу. Спілкуючись з Сергієм Обертасом (виконавчий директор федерації волейболу Волинської області)є конструктивне бачення подальшої співпраці з нашим Фондом, а наш Фонд ніколи не стоїть осторонь розвитку видів спорту зокрема і волейболу» - розповів Олексій Сорокун.

Перемогу у змаганнях здобула команда «Олюртранс» (Луцьк). Друге місце посіла команда СКФ «Україна-Підшипник», а трете – «Борідка» (Ковель), яка у матчі за ІІІ місце обіграла команду з Рівненської області «Енергія» (Млинів).

Тренер-викладач з волейболу, член федерації волейболу Волинської області Ігор Кравчук опісля розповів, що надзвичайно задоволений турніром.

«Мене перехоплюють емоції, я ніколи не міг подумати, що за такий короткий термін можна зробити такий грандіозний турнір, таке шоу. Ми вперше маємо співпрацю з Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк», але такій підтримці, такій професійній організації, можна тільки по доброму заздрити іншим областям», – команди ще не закінчили грати, а вже питають: «Коли до вас можна знову приїжджати». Все було ідеально, починаючи від параду відкриття і закінчуючи масштабним нагородженням, від якого всі були в захваті», - каже тренер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus