USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька «Волинь» – у фіналі ДЮФЛУ

1 Червня 2016 11:08
Доля путівки у фінальну частину цьогорічної дитячо-юнацької ліги України в групі 1 серед команд U-17 вирішувалася в заключному поєдинку. Луцька Волинь завчасно поїхала до столиці, аби краще підготуватися до гри проти Олімпійської Академії ім. Піддубного.

Перед 18 туром команди розділяло одне очко і киян влаштовувала навіть нічия в очному двобої. А от вихованцям тренерів Володимира Гапона і Романа Степанова необхідно було перемагати, - пише клубна прес-служба.

Господарі чи то умисно чи як поставили матч на штучній траві, на якій тренувалися, готуючись до вирішального поєдинку. Утім, цим не здивували хрестоносців. Вони впевнено вийшли вперед у рахунку після удару Мирослава Деди. ОК ім. Піддубного або ж за старою назвою «РУФК» зіграли суто на контратаках, віддавши м`яча гостям. В одній з них кияни відігралися після добивання.

Долю матчу вирішив дубль Деди. Мирослав ще раз відзначився після асисту Гладуна. 1:2 – і «Волинь» виграє групу 1, вигравши 17 з 18 матчів. Богдан Гладун до того ж стає кращим бомбардиром групи – 18 голів у 15 матчах.

Вітаємо нашу команду із перемогою і чекаємо фінального турніру. До слова, ця команда вдруге поспіль досягає заключної стадії ДЮФЛУ. Торік команда Гапона і Степанова зіграла у фінальному турнірі U-16.
Про місце і час проведення фінального турніру ДЮФЛУ сезону 2015-2016 рр. прес-служба повідомить пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus