USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька «Волинь» залишила на перспективний розвиток молодь, – Кварцяний

29 Січня 2009 08:56
У ФК «Волинь» залишили на перспективний розвиток молодь, із якої 70% є вихованцями ДЮФШ «Волинь», і сподіваються, що цьогоріч вони будуть грати як належить. Про це головний тренер команди Віталій Кварцяний розповів після повернення «Волині» з навчально-тренувального збору у Ялті, – інформують 29 січня «Волинські Новини».
«З тієї команди, що грала у нас восени, пішло 18 чоловік. Ми нині проводимо реконструкцію складу і тому відпустили у якості вільних агентів старших футболістів, а тих, хто не виправдав наші надії та грав не з повною віддачею, але має певні перспективи, виставили на трансфер. Залишили ж на перспективний розвиток молодь, із якої 70% є вихованцями ДЮФШ «Волинь», і сподіваємося, що в цьому році вони будуть грати як належить», – розповів Віталій Кварцяний в інтерв’ю сайту ФК «Волинь».
«Ту роботу, котру ми провели на зборах, хлопці виконали на досить позитивному рівні. Щоправда, через травми Циркуненко і Гущин не тренувалися в повному режимі і Власко приїхав зі збірної України з пошкодженням. А так майже усі відпрацювали дуже серйозно і нас радує їхнє відношення до тренувального процесу», – зазначив головний  тренер «Волині».
 На перших зборах команди тренери передивлялися багато потенційних новачків, але з них на другий збір поїдуть лише Віталій Полянський і Рамон Лопес. Останній є дев’ятнадцятирічним бразильцем, до якого ще будуть придивлятися. Чотири його співвітчизники разом із литовським гравцем залишили «Волинь»  після гри проти «Таврії».
«У ці дні до Луцька приїде велика група футболістів, із яких, можливо, ми відберемо тих, хто поїде з командою на другий збір. Зараз на футбольному ринку України, у зв’язку з відмовою ряду команд від участі у змаганнях, дуже багато гравців зі статусом вільних агентів. Щодня до нас звертаються самі футболісти, їхні агенти, і я думаю, що ми на деякі позиції візьмемо досвідчених гравців, котрі мають перспективу», – уточнив пан Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus