USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі гімнастки підкорили «Яготинську осінь»

18 Листопада 2016 08:31
Вісім золотих та три срібні нагороди – такий доробок команди луцької ДЮСШ «Спартак» на відкритій першості Яготинської ДЮСШ з художньої гімнастики.

«Багато дівчаток поїхало з новою програмою – це вправи зі стрічкою, булавами та м'ячем. Особливо переживали через вправи зі стрічкою, адже у гімнастиці – це найскладніший предмет. Хоча для багатьох він є найгарнішим. Приємно констатувати, що всі дівчатка впорались на відмінно зі своїми завданнями: не заплутатись та зловити кидки», - розповіла тренер-викладач ДЮСШ «Спартак» та суддя національної категорії Наталія Данелюк.

У змаганнях брали участь дві сотні дівчаток з десяти команд. До волинської «скарбнички» срібло принесли Анастасія Прокоп’юк, Діана Воробей та Марія Хилюк. А золотими стали виступи Софії Шимко, Анастасії Мамосюк, Лізи Іщук, Анни Матвєєвої, Анастасії Скопюк, Анни Щурук, Дар’ї Івченко і Юлії Лугініної.

Своїми хорошими результатами гімнастки також завдячують тренеру Сніжані Матвєй, яка гарно готувала їх до вправ і хвилювалась разом з ними.

«Кожен старт для гімнасток – це не лише завдання показати свої вміння та навики, але і набуття досвіду. А часто знайомство з дівчатками з інших міст як зі суперницями переростає у міцну дружбу», - продовжила Данилюк.

Нагадаємо, перед стартами в Яготині луцькі гімнастки успішно виступили на Всеукраїнському турнірі «Вікторія-САР» в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ГІМНАСТКИ ЗДОБУЛИ 8 МЕДАЛЕЙ У РІВНОМУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus