USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі рукопашники – чемпіони України

28 Листопада 2014 19:00
На чемпіонаті Україні зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків, юніорів та молоді рукопашники Клубу «Інсайт» здобули 9 нагород. Змагання відбувалися 21-23 листопада в Тульчині Вінницької області. Спортсмени волинського регіональгьно клубу рукопашного бою «Інсайт» – неодноразові підкорювачі інших повноконтактних видів спорту.

За підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» волиняни відстояли честь і славу Волині, як потужного спортивного регіону. Змагалися бійці з представниками майже усіх областей Україні, а це - понад 300 учасників.

Спортсменам ВРКРБ «Інсайт» вдалося вибороти 2 золотих нагороди – Максим Петрощук (чемпіон Світу з ММА та призер Європи з бойового самбо) та Пінчук Владислав (чемпіон України з універсального бою і козацького двобою); 2 срібні медалі – Альберда Олексій (призер чемпіонату Європи з бойового самбо) та Горчинський Максим (чемпіон України з козацького двобою); 5 бронзових нагород – Федік Андрій (чемпіон України з універсального бою), Толосюк Владислав (дворазовий чемпіон України з рукопашного бою), Грицюк Андрій (дворазовий переможець міжнародних турнірів з рукопашного бою та бойового самбо), Шрамко Олег (переможець Кубку Світу з козацького двобою) та Матюшик Олександр (призер чемпіонату України з козацького двобою).

Нагороди спортсменів стали перемогою і для колективу клубу «Інсайт» - Заслуженого тренера України, майстра 3-го дану з рукопашного бою В’ячеслава Паліївця, головного тренера Клубу з бойового самбо та ММА, бронзового призера Чемпіонату Світу з рукопашного бою Олександра Кулакова, головного тренера Клубу з бразильського джиу-джитсу та греплінгу, майстра 1-го дану з айкібудо Михайла Савчука та Президента Клубу, майстра міжнародного 2-го дану з рукопашного бою Ігоря Веремія.

«Рівень Чемпіонату був високий, були представлені найсильніші бійці Україні. Виступом наших вихованців я - задоволений, адже на змаганнях із цього виду спорту ми беремо участь вперше. Це - високий результат, адже із 13 чоловік в команді 9 повернулося з нагородами. Щиру подяку за всебічну підтримку протягом всіх років існування Клубу висловлюємо Почесному президенту Клубу, Голові Одеської ОДА Палиці Ігорю Петровичу та його Фонду «Новий Луцьк»», - розповів головний тренер Клубу з бойового самбо та ММА Олександр Кулаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ветеран Показати IP 28 Листопада 2014 20:40
Поразводилось всякой х**ни. А где СПОРТ?
РБ до ветерана Показати IP 28 Листопада 2014 20:49
А ти ветеран чого? клавіатурних воєн??
дизайнер Показати IP 29 Листопада 2014 00:15
ай молодці, пишаюсь хлопцями
Палиця Показати IP 29 Листопада 2014 00:17
Ну ж бо, вистачить, що не новина, то моє ім,я спливає, аж якось не зручно
белое крыло Показати IP 29 Листопада 2014 00:53
Здравствуйте дорогие Гопники )))рады вас видеть....и очень скоро вы будете в деле))))опять на титушковано проплаченый митингах.Палкин вас продаст по дороже ТОПАЗУ,..Слава титушкам Слава Луцким Гопникам..Спасибо вам тренера что готовите кадры))))Спасибо за фамилии Очень спасибо ....Дюсш№2 передал вам Эстафету))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus