USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі спортсмени перемогли на професійних змаганнях з ММА в Білорусі

11 Травня 2017 07:00
Три видовищних поєдинки показали лучани в Білорусі у рейтингових сутичках із ММА. В кожному з них українські спортсмени закінчили бої достроково.

Першість Республіки Білорусь з рукопашного бою та професійний турнір з ММА в рамках Ліги BFC«Крепость Победы» відбулися 7-9 травня у Бресті.

Тренер-представник збірної з Луцька Олександр Кулаков розповідає, що запрошення від сусідів отримали завдяки співпраці.

«Волинь багата на талановиту молодь та перспективних спортсменів, і ми даємо їм можливість розвиватися. Зокрема, в Луцьку регулярно відбуваються аматорські та професійні турніри з різних видів бойових мистецтв, зокрема козацького двобою та змішаних єдиноборств ММА. Відповідно постійними гостями нашого краю є бійці з Азербайджану, Польщі, Литви та Білорусі. Останні й запросили нас до себе помірятися силою та вміннями», - говорить Кулаков.

Так, збірну команду з Луцька сформували бійці з Волинського регіонального клубу бойових мистецтв «Прайд»та спортсмени із спортивного клубу «Воїн». Продемонструвавши високий рівень підготовки з рукопашного бою, краяни здобули: Роман Гусак - срібло (10-11 років, 30 кг, «Прайд»), Максим Чайковський - золото (12-13 років, 50 кг, «Воїн»), Назар Хмильовський - золото (14-15 років, 45 кг «Прайд») та Олег Шрамко - золото (16-17 років, 55 кг «Прайд»).

Ці перемоги далися важко, зауважує тренер, втім, додає, що дітям потрібний досвід участі у змаганнях з різних видів бойових мистецтв, мовляв, лише за таких умов вони розвиватимуться як універсальні бійці.

Змагання тривали до пізнього вечора, адже виступали сотні спортсменів.

Головною подією змагань стали поєдинки з ММА за участі луцьких спортсменів та представників білоруських команд.

Першим виступив Даниїл Шелофаст (СК «Воїн»), він переміг больовим прийомом на колінний суглоб після проведення яскравого кидка з переворотом.

Другим в октагон вийшов Олексій Альберда (ВРКБМ «Прайд»). Він продовжив успішний виступ волинян та здобув дострокову перемогу. Провівши серії потужних ударів в голову з положення «Back-Mount», Олексій здійснив задушливий прийом, який приніс йому перемогу.

Заключним боєм став виступ важковаговиків. Луцький спортсмен Артур Щегельський (ВРКБМ «Прайд») розповідає, що це був його перший бій на професійній арені, більше того, його суперник мав величезну підтримку.

«Важко було морально, адже мій бій був заключним в файт-карді турніру. З боку глядачів була шалена підтримка мого суперника, а це теж впливало на бойовий дух. Окрім того, це був великий спорткомплекс, який зібрав більше 1500 глядачів, була гучна музика, світло – ці всі фактори вимагали неабиякої психологічної витримки», - ділиться враженнями Артур.

Проте ніщо не завадило волинянину здобути перемогу. Дострокову перемогу Артур здобув, «забивши»суперника в положенні «Full-Mount» після попадання ногою у голову зі стійки.

Відео трьох перемог лучан:
Успішним виступом на змаганнях, волиняни зробили ще один крок уперед у міжнародному рейтингу професійних боїв ММА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
юзько пилсудськый Показати IP 11 Травня 2017 07:43
А тітушкам пики набити нікому, прикро, дуже прикро.
Дідьо до юзько пилсудськый Показати IP 11 Травня 2017 10:09
Так не можна, для цього є правоохоронці, якщо ж вони будуть діяти, як вовки, то яка між ними буде різниця?! Хлопці молодці!!!!!!
123 до Дідьо Показати IP 11 Травня 2017 15:50
Хлопці дійсно молодці, підтримую. А деяким нашим, а скоріше всього не зовсім нашим, аби тільки с*р*нути в бік України і чогось позитивного.
юзько пилсудськый до Дідьо Показати IP 11 Травня 2017 20:48
Номінально так, ніби і є правоохоронці, але ж ви бачили як вони взаємодіяли з тітуханами. Звідси висновок:правоохоронці теж тітушки, але в підпорядкуванні Авакова.
Аня Показати IP 11 Травня 2017 09:28
Молодці! Так тримати, хлоп’ятка!
) Показати IP 11 Травня 2017 15:02
Льоха агонь просто. Артур тоже
Арчік Показати IP 12 Травня 2017 15:03
Молодці! Медалі з георгієвськими стрічками у вигляді зірок у День пам'яті та примирення, молодці справжні українські спортсмени!! Патріоти!
коментатор Показати IP 13 Травня 2017 00:16
ти ще напиши, шо вони поїхали до бєларускіх сєпарів, шоб створити Волинську НР)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus