USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі велобабусі: і в дощ, і в сніг - ми активні туристи

31 Травня 2014 14:10
Луцькі «велобабусі» – це лучанки, які люблять активний відпочинок, хорошу компанію і дбають про своє здоров’я. Їх неофіційний клуб налічує півсотні учасників.

«Із 40-ка років я є велотурист. Була і в Карпатах, і в Криму. Я раніше завжди спортом займалася, стало важко бігати, зустріла жінку, яка їздила на велосипеді й приєдналася до когорти любителів двоколісних. Зараз мені 60. Я гарно себе почуваю і радію життю», - розповідає лучанка Надія.
«Велобабусі» зустрічаються для мандрівок щотижня: і в дощ, і в сніг. Розповідають, що їх місцем збору уже понад двадцять років є зупинка громадського транспорту «Електроапаратна». Туди вони приїжджають щонеділі на 9 ранку.

До когорти «велобабусь» 58-ми річна лучанка Тетяна приєдналася торік.
«Треба про здоров’я думати не тоді, коли кольнуло, а завчасно, аби старість була щасливою. Ми виїжджаємо в Гаразджу, під Ківерці, буває що на кілька днів, з палатками. Група збирається по-різному, буває і 20 чоловік й більше. До речі, взагалі то, я з Росії родом, але зараз лучанка і цим горджуся, горджуся тим, що я українка!», - акцентує на цьому увагу «велобабуся» Тетяна.

Для туристів немає поганої погоди, кажуть городянки, та розповідаєть, що взимку, коли важко їздити двоколісними – вони тролейбусом курсують на кінцеву зупинку в Гаразджу, а далі пішки йдуть на прогулянку в ліс.

Долучитися до когорти «велобабусь» може кожен охочий.

До слова, «велобабусь» ми зустріли під час свята «Велодень», яке відбулося сьогодні, 31-го травня, у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 31 Травня 2014 14:14
Велобабусі -респект і уважуха вам!!!!!!!!
ми Показати IP 31 Травня 2014 14:39
Які милі дами) І зовсім не бабусі, а вело-панянки)
я Показати IP 31 Травня 2014 18:20
Таких спортивних милих жінок не тактовно і не коректно називати велобабусями. Це пострадянський синдром - відправити жінку в 55 на пенсію й називати її "бабою".Бути бабусею - це найбільше щастя у світі. Але я бабуся для своєї внучки, для інших - ні! Давайте будьмо толерантними!
*** Показати IP 31 Травня 2014 20:28
Умнічки! Пані у дуже гарній формі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus